1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2013 23:16

Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Ολλανδίας

Στη μνήμη της αδικοχαμένης Ίνγκριντ Βίσερ και του συντρόφου της, θα αφιερωθούν οι επόμενοι αγώνες των Εθνικών ομάδων της Ολλανδίας.

Οι άνδρες θα συμμετάσχουν στο World League. 8 και 9 Ιουνίουνα παίξουν απέναντι στην Ιαπωνία, και δύο εβδομάδες αργότερα κόντρα στην Πορτογαλία.

Οι γυναίκες έχουν φιλικά απένανι στην Ιαπωνία στις 11 και στις 14 Ιουνίου, ενώ η Εθνική Μπιτς βόλεϊ θα πάρει μέρος στο Γκραν Σλαμ του Ντεν Χάαγκ.

Σε όλους αυτούς τους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η Βίσερ, διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μαζί με τον σύντροφό της, σε ένα χωράφι κοντά στη Μούρθια, όπου είχαν πάει για να επισκεφθούν μια κλινική, με τις πληροφορίες να λένε ότι ήταν 6 εβδομάδων έγκυος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εγκέφαλος της δολοφονίας ήταν ο πρώην διευθυντής της Μούρθια, στην οποία αγωνιζόταν από το 2009 μέχρι που πτώχευσε το 2011.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ