1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 20:38

Σαμικά και Ζαγκούμνι ξανασμίγουν

Ο Γκιγιόμ Σαμικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολιτέκνικα, σύμφωνα με πολωνική ιστοσελίδα για να ξανασμίξει με έναν πασαδόρο που γνωρίζει πολύ καλά.
Ο Γάλλος ακραίος είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που εντάσσει στο δυναμικό της η Πολωνική ομάδα, μετά από αυτό του Πάβελ Ζαγκούμνι. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που αγωνίζονται στην ίδια ομάδα μετά την κοινή θητεία τους σε Παναθηναϊκό και Κεντζιέρζιν.

Σχετικά άρθρα

  • Επιστροφή στην Γαλλία και νέος σταθμός οι Κάννες για Σαμικά
    Στην AS Κάννες θα συνεχίσει ο πρώην διεθνής με την Εθνική Γαλίας και γνώριμός μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2009-2010, Γκιγιόμ Σαμικά.
  • Εκτός Εθνικής Πολωνίας ο Πάβελ Ζαγκούμνι
    Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Άντρα Αναστάσι, κοινοποίησε την λίστα με τους διεθνείς που θα αποτελέσουν τον κορμό της Εθνικής ανδρών, με μια σημαντική αλλαγή καθώς στην λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται ο κορυφαίος πολωνός πασαδόρος, γνώριμος μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό.
  • Πήρε αναβολή ο Παναθηναϊκός
    Αναβολή για τις 8 Φλεβάρη πήρε ο Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση των οφειλών προς τους Ανδρεάδη, Σαμικά, Ερπ και Αντράε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ