1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-01-2013 19:55

Πήρε αναβολή ο Παναθηναϊκός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αναβολή για τις 8 Φλεβάρη πήρε ο Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση των οφειλών προς τους Ανδρεάδη, Σαμικά, Ερπ και Αντράε

 

«O αθλητικός δικαστής ανέβαλε για την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16.00 την εκδίκαση των υποθέσεων του σωματείο ΠΑΟ/ΤΑΠ , το οποίο είχε κληθεί για την ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στους πετοσφαιριστές ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΠΙΟΡΝ ΑΝΤΡΑΕ, ΡΕΝΟ ΕΡΠ και ΓΚΙΓΙΟΜ ΣΑΜΙΚΑ».

 
Διαβάστηκε 1313 φορές

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link Heron Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 19:09 posted by Heron

    Τόσο ο Παναθηναϊκός (πρόσφατα προς τους αναφερόμενους παίκτες) όσο και ο Ολυμπιακός (στο πρόσφατο παρελθόν προς Τσέργα και Χριστοφιδέλη) έχουν αναγκαστεί να πληρώσουν για να μην υποστούν τις συνέπειες. Και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Ενώ ο Ηρακλής έχει αφεθεί ανενόχλητος να συσσωρεύει χρέη.

    Και χρέη από χρέη έχουν μία μεγάλη διαφορά: Εάν κάποια ομάδα χρωστάει σε ιδιώτες (είτε πρόσωπα είτε εταιρείες) αυτό αφορά τη δική τους τσέπη και στο κάτω-κάτω ας πρόσεχαν.

    Εάν όμως τα χρέη κάποιας ομάδας είναι προς την εφορία τότε αυτό είναι απαράδεκτο γιατί αφορά την τσέπη όλων των Ελλήνων.

  • Comment Link Αντώνης Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 19:42 posted by Αντώνης

    Ουπς....πως???
    Δε χρωσταει μόνο ο Ηρακλής???
    Τι κόσμος...αναβολή στην αναβολή..
    Τέλος πάντων, ας είναι: Παναθηναικος είναι αυτός, ας επιβιώσει, όχι Ηρακλάκος που τον ρίχνουμε όποτε θέλουμε, έτσι κυρία Εσαπ??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ