1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-09-2013 21:11

Ντεπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ για τις νεοσύλλεκτες της Στίντα

Μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ  του 2014 ζητούν οι νεοσύλλεκτες παίκτριες της ρουμανικής Στίντα Μπακάου.  Η τοπική κοινωνία περιμένει ανυπόμονα το γεγονός, το οποίο μαζεύει όλη την αφρόκρεμα του είδους.
Η Στίντα  κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια και η συμμετοχή σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ είναι από τις βασικές προτεραιότητες του μάνατζερ. Προκειμένου να προετοιμαστεί καλά σε αυτό το αθλητικό γεγονός, η Στίντα έχει ενδυναμώσει το ρόστερ της με το συμβόλαιο της πολύπειρης Ολλανδής Κιμ Στάλενς, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του περυσινού εθνικού πρωταθλήματος. Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, η Μαρίνα Βούγιοβιτς από τη Σερβία, επίσης έκανε μεταγραφή στο Μπακάου, αφού έπαιξε σε άλλο Τσαμπιονς Λιγκ με την 2004 Τόμις Κονστάντα. Άλλες παίκτριες είναι οι Αϊλίν Περέιρα από την Αργεντινή, η Αλεξάνδρα Πέτροβιτς και η Μαρίνα Σβετάνοβιτς από τη Σερβίακαι η Μόνικα Πότοκαρ από τη Σλοβενία. Η ομάδα προσφάτως παρουσιάστηκε στον Τύπο, μαζί με τους νέους χορηγούς και συνεργάτες της.

Η Φλορίν Γκράπα, προπονήτρια της ομάδας δήλωσε : «Γνωρίζουμε ότι είναι ένας πολύ απαιτητικός διαγωνισμός και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όσων μας βοήθησαν να επιβιβαστούμε σε αυτήν την περιπέτεια. Είχαμε κάποιους φιλικούς αγώνες για να προετοιμαστούμε για όσα θα έρθουν, και ελπίζουμε να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Επίσης, ευχόμαστε να είμαστε στην καλύτερη φόρμα για την αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί ξέρουμε πως το επίπεδο θα είναι πολύ ανώτερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους  εκείνους που έχουν βοηθήσει την ομάδα να γίνει πιο δυνατή, και είναι μαζί μας σε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολύ δύσκολο. Προσωπικά, θα ήθελα να καλωσορίσω τις αντιπάλους μας ελπίζοντας να έχουν μια καλή διαμονή στη χώρα μας. Οι υποστηρικτές μας είναι καλοδεχούμενοι σε αυτό».

«Είναι όνειρο για κάθε αθλητή και αθλήτρια να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για εμάς που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουμε. Θα φτάσουμε τα όρια μας, ώστε να καταφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα», πρόσθεσε η Μιχαέλα Χέρλεα.

Η Στίντα θα αγωνιστεί με την ελβετική Βολερό, τη ρωσική Ντίναμο Καζάν και την πολωνική Τάουρον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ