1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-09-2013 00:16

Ιταλοί φοιτητές στηρίζουν τα είδωλα τους

Μπορεί οι Φινλανδοί να έχουν συγκλονίσει το Χέρνινγκ, αλλά οι Ιταλοί είναι αυτοί που βρήκαν νέους υποστηρικτές στο VELUX EuroVolley. Το προηγούμενο Σάββατο, η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο έπαιξε με τη Λευκορωσία και κάποιοι φοιτητές βρήκαν την ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν τους ήρωες τους.

«Βρισκόμαστε εδώ και λίγο καιρό στο Οντενς, αφού είμαστε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Συμμετέχουμε σε σεμινάρια και μαθήματα στο πανεπιστήμιο της περιοχής, και όταν μάθαμε ότι το EuroVolley θα κάνει στάση εδώ και η Ιταλία είναι μια από τις ομάδες που συμμετέχουν, αποφασίσαμε να να έρθουμε και να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας», δήλωσε ο Γκαετάνο Σανφελίς. Βέβαια, η ομάδα τους, τους έκανε δώρο τη νίκη κερδίζοντας 3-1 τη Λευκορωσία και παίρνοντας τη δεύτερη νίκη.

«Μετά το παιχνίδι, είχαμε επίσης τη δυνατότητα να βγάλουμε φωτογραφίες με κάποιους παίκτες, οι οι οποίοι ήταν πολύ ευγενικοί και προσγειωμένοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ