1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
20-09-2013 11:30

Όλα έτοιμα στο Γκντανσκ...

Μια μέρα πριν την έναρξη του VELUX EuroVolley 2013 οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων συναντήθηκαν και μοιράστηκαν τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους. Την Παρασκευή Γαλλία και Σλοβακία θα κάνουν την αρχή στις 17:00, λίγο πριν το παιχνίδι της οικοδέσποινας Πολωνίας με την Τουρκία.
Η συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με τον δήμαρχο του Γκντανσκ, Πάουελ Αντάμοουις. «Η πόλη του Γκνανσκ είναι προφανώς ευχαριστημένη να φιλοξενεί τόσους πολλούς παίκτες κλάσης. Μετά το Euro 2012 της Uefa που έγινε πέρυσι εδώ, ήρθε ο καιρός για το Γκντανσκ να υποδεχτεί το EuroVolley 2013. Επίσης περιμένουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, οπότε το Ευρωπαϊκό θα είναι η καλύτερη προπόνηση για αυτό που αναμένουμε. Τρις διοργανώσεις είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να προβάλουμε την αφρόκρεμα των αθλημάτων και ειδικά το βόλεϊ, από το οποίο ευελπιστούμε να ωθήσουμε περισσότερα παιδιά και εφήβους να αγαπήσουν το άθλημα και να ασχοληθούν μαζί του. Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν την απαιτούμενη τύχη ώστε να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω  το Γκντανσκ και το δήμαρχο για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Έχουν δείξει από την αρχή μια πολύ θετική στάση απέναντι στο τουρνουά και τους συμμετέχοντες. Το μεγαλοπρεπές Έργκο Αρένα άνοιξε τις πύλες του πριν δύο χρόνια με έναν αγώνα βόλεϊ, πριν φιλοξενήσει τους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και τώρα ήρθε η ώρα για το Ευρωπαϊκό να κάνει μια στάση εδώ. Οι καλεσμένοι μας από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν την πόλη και αυτό το θαυμάσιο χώρο. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι τέλειο για τέτοιου είδους γεγονότα», δήλωσε Βόιτεκ Τσάικα, από την πολωνική ομοσπονδία βόλεϊ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σλοβακίας, Στέφαν Κρτιάνσκι, δήλωσε : «Είναι πολύ ωραίο να είσαι εδώ και να παίζεις σε ένα τουρνουά βόλεϊ σε μια χώρα όπως η Πολωνία. Ελπίζουμε να παρευρεθεί πολύς κόσμος, όχι μόνο για τους αγώνες της οικοδέσποινας. Έχουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο πολωνικό πρωτάθλημα και είναι διάσημοι εδώ, οπότε ελπίζουμε οι θεατές να ζητωκραυγάσουν και για εμάς. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να καταφέρουμε το στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος να αγωνίζομαι με την εθνική ομάδα εδώ. Έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν το κάναμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα, και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων , οι αγώνες θα εξελιχθούν σε υπερθέαμα. Ελπίζουμε να πετύχουμε, ότι κάναμε και πριν δύο χρόνια, όταν καταλάβαμε την Πέμπτη και καλύτερη θέση που έχουμε πάρει ποτέ», δήλωσε ο αρχηγός της Σλοβακίας Μικάλ Μάσνι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ