1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2016 19:06

Ο Μελγκαρέχο στον POAK

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο το βράδι, μέσω Τορόντο, ο Κουβανός ακραίος Μελγκαρέχο, μαζί με τη μητέρα του, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ  του Παναθηναϊκού Δημήτρη Δημητρακόπουλο.
Οι Κουβανοί έκαναν εκτενή αναφορά για την αναχώρηση δυο παικτών και μιας παίκτριας,  που θα φύγουν από το νησί, του Χιμένες,  του Μελγκαρέχο και της Νταιμάρα Λεσκάι που θα παίξει στο Περού.

Μόνο που τα μπέρδεψαν πολύ, αφού πολύ σωστά λένε ότι ο Χιμένες θα παίξει στη Μολφέτα, ενώ την ομάδα του Μελγκαρέχο την γράφουν POAK, κάτι μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και τον Δημητρακόπουλο, ως Δημητρολογκόπαυλο.

Πριν από αυτούς αναχώρησαν για την Τσεχία και την Ποστεγιόφ, η Σούλιαν Ματιένζο και η Χάιντι Μαργκαρίτα Ροντρίγκες, που είχε συμφωνήσει με τον Πανναξιακό, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή της στην ελληνική ομάδα.

Στη φωτό ο Χιμένες υπογράφει το συμβόλαιο του, δίπλά στον Δημητρακόπουλο, στα γραφεία της Κουβανικής Ομοσπονδίας στην Αβάνα.

Το δημοσίευμα: http://www.acn.cu/deportes/21905-voleibolistas-cubanos-jugaran-en-italia-grecia-y-peru

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ