1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2016 21:57

Ο Ντάντε στην δεύτερη θέση και οι μονομαχίες με τον Καζίσκι (video)

Ο σπουδαίας Αμαράλ Ντάντε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος την περσινή χρονιά ήταν στην Ιαπωνία αγωνιζόμενος με την φανέλα των προπέρσινων πρωταθλητών Panasonic Panthers.

Τη σεζόν 2015-2016 έφτασε κοντά στο να πετύχει το ριπίτ, ωστόσο στους τελικούς ηττήθηκε από την Gosei Trefuerza. Ο Ντάντε ήταν βασικό στέλεχος των Πανθερς, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να οδηγήσει την ομάδα στον δεύτερο συνεχομενο τίτλο της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Στον τελικό  Κροάτης Ιγκόρ Ομρτσεν  σημείωσε 37 πόντους και ήταν ασταμάτητος. Στην ιστορία όμως έμειναν οι μονομαχίες του με τον Ματέι Καζίνσκι των Στινγκς. Στην κανονική περίοδο ο Βούλγαρος βρήκε νικητής με 3-1 (video), αλλά στο Final 6 ο Ντάντε ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση αφού οι Πάνθερς επικράτησαν με 3-0. 

dante kaziski

Φέτος με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο για τον δικέφαλο και δεύτερο δικό του στην Ελλάδα, μετά τον Παναθηναϊκό το 2006.

dante-kaziski.jpg02.jpg09.jpg15.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ