1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2016 18:27

Σοκ με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ! (vid)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ αλλά όλοι «πάγωσαν» στο «Παλατάκι» από τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ στον ώμο. Έπαθε εξάρθρημα ώμου και μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική. Τουλάχιστον ενάμιση μήνα θα μείνει εκτός προπονήσεων με την προϋπόθεση να μην έχει πάθει ζημιά στους συνδέσμους.


Μετά από προσπάθεια για επίθεση ο Γκόμεζ έδειξε να πονάει πολύ και σωριάστηκε στο παρκέ. Αμέσως έγινε διακοπή για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου όπου διαπιστώθηκε πως έπαθε εξάρθρημα ώμου.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μπει ο ώμος στη θέση του αυτό δεν ήταν εφικτό και αποφασίστηκε η μεταφορά του στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για άμεση ανάταξη από ειδικούς ορθοπεδικούς.

Στη συνέχεια θα κάνει ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Από μία πρώτη εκτίμηση θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 1,5 μήνα με την προϋπόθεση να μην υπάρχει ζημιά στους συνδέσμους οπότε θα χρειαστεί σίγουρα χειρουργική επέμβαση και θα χάσει τη σεζόν.

Τη θέση του Γκόμεζ πήρε ο Χαράλαμπος Σακόγλου. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα και χωρίς τον Ισραηλινό Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς για προληπτικούς λόγους μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση.

Πηγή video inpaok.gr

Media

5 σχόλια

  • Comment Link lesma Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 08:50 posted by lesma

    Ρε φιλε Ανώνυμε, πας καλά;
    Περαστικά είπαμε !
    Τι νταλκά μας λες ;;;

  • Comment Link Ανώνυμος Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 06:21 posted by Ανώνυμος

    Νταλκά με τον ΠΑΟΚ έχετε οι από πάνω!!! Ετοιμαστείτε για 2 ήττες και όσο για σετ ούτε στα όνειρά σας

  • Comment Link Oti na nai Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 19:36 posted by Oti na nai

    Δινεις 300.000 για Νταντε και δεν εχεις γιατρο στο γηπεδο!
    Το λες κ καφενειο!

  • Comment Link ira13 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 17:22 posted by ira13

    κρίμα για τον Γκόμεζ , πάει η χρονιά. Ο Σαφρά προβληματικός κι ο Νταν παππούς. Ούτε 5ο τον βλέπω τον παοκ. 1oς ο θρήνος , 2οι εμείς , 3ος παναθ 4η Σύρος

  • Comment Link lesma Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 17:08 posted by lesma

    Πολύ στενάχωρο.
    Περαστικά από έναν Ηρακληδέα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ