1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2016 15:45

Θεολόγος Φράγκος: «Η Σάμος σε δυο χρόνια θα παίζει στην Α1 γυναικών»

Η Αναγέννηση Σάμου ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Α ομίλου της Α2 Γυναικών. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θεολόγος Φράγκος ακολούθησε την ομάδα στην πρωτεύουσα και μίλησε στο volleynews.gr για την προσπάθεια που γίνεται στο νησί, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και δήλωσε ότι η ομάδα στο μέλλον θα μπορεί να χτυπήσει και το πρωτάθλημα.
«Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε για την σωτηρία και ό,τι καλύτερο μπορέσει να προκύψει. Στην δωδεκάδα μας υπάρχουν 7 ντόπιες αθλήτριες και υπάρχουν καλά τμήματα υποδομής. Έχουμε περίπου 100 παιδιά στις ακαδημίες μας και πήγαμε πολύ καλά πέρυσι με την ομάδα των νεανίδων που βγήκε 7η στην Ελλάδα. Φέτος επενδύουμε ακόμα περισσότερο, παίρνοντας δύο ακόμα παίκτριες και θέλουμε το κάτι παραπάνω».

Αν υπάρχει βοήθεια από το νησί: «Υπάρχει βοήθεια και με τον απλό τον κόσμο με τις κάρτες διαρκείας και από κάποιους συνεργάτες μου εδώ στην Αθήνα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για εμάς, υπάρχουν πολλά ταξίδια, διανυκτερεύσεις και είναι ένα κόστος αρκετά μεγάλο που μας εμποδίζει στο να επενδύσουμε για πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα κάνουμε τον κόσμο να το αγαπήσει γιατί ήταν άγνωστο στη Σάμο το βόλεϊ και δεν σας κρύβω ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα μπορεί να χτυπήσει και πρωτάθλημα».

Για το αν δίνει ώθηση το γεγονός ότι ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός πρωταγωνιστούν: «Σίγουρα μας δίνει ώθηση απλά είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος. Εγώ με τον αδερφό μου αναλάβαμε την ομάδα πριν 2 χρόνια σε μία δύσκολη συγκυρία. Αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα με το μεταναστευτικό όπως και η Χίος. Είναι δύσκολο από την πρώτη χρονιά, θέλουμε να προχωράμε βήμα βήμα και να στηριχτούμε σε γερές βάσεις για να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Για συνεργασία με άλλες ομάδες του νησιού: «Προσπαθώ να έχουμε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τις άλλες ομάδες. Πήραμε μία πολύ καλή αθλήτρια που ήταν σε άλλο σωματείο της Σάμου. Εμείς προσπαθούμε να τα έχουμε καλά με όλους. Είμαστε ένα μικρό νησί, αν δεν συνεργαστούμε όλοι μαζί δεν πρόκειται να πετύχουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

2 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 10:50 posted by κωσταςπ.

    Και εγω του χρονου θα παω φανταρος στο πυροβολικο.

  • Comment Link Στερνή μου γνώση Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 17:27 posted by Στερνή μου γνώση

    Πρόεδρε κανεις μια φιλοτιμη και δυσκολη προσπάθεια και μπράβο. Όμως με τις κατα καιρούς αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με δηλώσεις όπως αυτή περί πρωταθλήματος (αν έχει αποδωθεί σωστά) εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Λιγότερα λόγια, πολύ δουλειά και σεμνότητα. Έχεις και προσωπικά σαν παράγοντας αλλά και σαν διοίκηση συνολικά πολλά καρβέλια να φάτε ακόμα. Ψυχραιμία και σωφροσύνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ