1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2013 21:16

Η βράβευση του Προσαλίκα: «Χρειάζονται όλοι...» (video)

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/30xrona-2 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/30xrona-2/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η βράβευση του Στέλιου Προσαλίκα από τον ΣΕΠΠΕ στην εκδήλωση των 30 ετών από την ίδρυση του συνδέσμου προπονητών έφερε τον πρώην πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ και του ΣΕΠΠΕ για πρώτη φορά στο προσκήνιο μετά τον Μάιο του 2010 που αποχώρησε από τα κοινά της ομοσπονδίας. Παρουσιάστηκε ενωτικός, έστειλε ευχές στους Έλληνες προπονητές και στο φινάλε είπε πως οι παράγοντες έπρεπε να έχουν περιορισμένη θητεία αλλά οι προπονητές είναι... ισόβιοι. Δείτε αποκλειστικά από την webcamera του volleynews.gr τις βραβεύσεις του ΣΕΠΠΕ...

Την βράβευση στον Προσαλίκα έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης και ο Προσαλίκας δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την τιμή που μου κάνετε με την απονομή αυτής τη πλακέτα και αφετέρου έχω την ευκαιρία να ζήσω λίγες στιγμές με την οικογένεια. Έχω περάσει πολλά και ωραία χρόνια στην προπονητική. Από τις τρεις ιδιότητες που υπηρέτησα στο άθλημα, σαν αθλητής, σαν προπονητής και ως διοικητικός τις πιο πολλές συγκινήσεις τις ένοιωσα ως προπονητής. Έκανα ότι μπορούσα καλύτερο όπως και όλοι εσείς άλλωστε... Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους που εκείνη την ημέρα στην αίθουσα του Πανελληνίου είχαν την επιμονή να με σπρώξουν μέσα για την ίδρυση του ΣΕΠΠΕ. Μιλάω για τον Κυριάκο Παντελιά, τον αείμνηστο Μπάμπη Κεραμίδα, το Νίκο Κριτσωταλάκη και τόσους άλλους... Είχαν την συνειδητή ή την ασυνείδητη επιθυμία και γνώση ότι χρειάζεται σύνδεσμος προπονητών βόλεϊ στην Ελλάδα. Και πράγματι χρειάζεται. Και για να βγει το άθλημα μας από την κρίση όπως και όλη η χώρα – ίσως αναλογικά το βόλεϊ να είναι και περισσότερο στην κρίση - αυτό που χρειάζεται είναι η διαρκής ενημέρωση των μελών έτσι ώστε οι διδάσκοντες να επιμορφωθούν και να ανεβάσουν το επίπεδο των διδασκόμενων. Εάν γίνει αυτό και μαζί με το απαραίτητο των καιρών που είναι η ικανότητα σύνθεσης και πολυκομματικής κυβέρνησης και διοίκησης στο άθλημα θα πετύχουμε. Χρειάζονται όλοι και πρέπει να μπούμε στους στους καιρούς αυτούς...

Θέλω να ευχηθώ στους προπονητές να βρουν ομάδα τη σεζόν που έρχεται. Όπως λένε οι ψυχίατροι εάν δεν βγάζεις τα συναισθήματα σου είσαι σε ανισορροπία. Έτσι και ο ικανός προπονητής, αν δεν βγάλει τις γνώσεις και τα συναισθήματα του για να μη τρελάνει την οικογένεια του πρέπει να βρει ομάδα. Αλλά και όσοι δεν βρείτε ομάδα να θυμάστε πως οι αθλητές έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια, οι διοικητικοί θα έπρεπε να έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια αλλά ο προπονητής είναι ισόβια προπονητής. Καλή τύχη σε όλους».

 

Δείτε ακόμα...

 
 
 

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ειρωνια Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 05:12 posted by ειρωνια

    Ειρωνία!Να βραβεύει ο Χαριτωνίδης τον Προσαλίκα!Αυτός που τον έθαβε όπου πήγαινε και οπου στεκόταν!Αφου τον έσβησε τώρα τον βραβεύει.Εγώ αν ήμουν Προσαλίκας ουτε που θα πατούσα στις βραβεύσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ