1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2013 19:48

Καρολίνα Μπαρζούκα: «Συνολικά θα φέρουμε αποτελέσματα για την Ελλάδα» (video)

Η Καρολίνα Μπαρζούκα τιμήθηκε από τον ΣΕΠΠΕ όχι μόνο για το προπονητικό της έργο αλλά και για την υποστήριξη της στην 30χρονη πορεία του συνδέσμου προπονητών. Πήρε το βραβείο της από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Απόστολο Βέτσα.

«Ευχαριστώ το Δ.Σ. του ΣΕΠΠΕ για την τιμή που έκανε. Εύχομαι επιτυχίες στους προπονητές και υγεία στις αθλήτριες. Κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να ευχαριστούμε τους δασκάλους μας. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Μπεργελέ για όσα μου πρόσφερε σαν δάσκαλος του βόλεϊ και κυρίως σαν άνθρωπος. Ένα άτομο δεν φέρνει την Άνοιξη. Μόνο αν δουλέψουμε συλλογικά θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα για την Ελλάδα».

Ο Απόστολος Βέτσας πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΕΠΠΕ γιατί μαθαίνουν στα παιδιά μας βόλεϊ. Είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της 40χρονης πορείας μου στο άθλημα. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια».

 

To volleynews.gr θα δημοσιεύσει τις επόμενες ώρες video από τις βραβεύσεις του Στέλιου Προσαλίκα, του Γιάννη Λάιου, του Στέφανου Πολύζου, της Μαρίας Λιναράκη αλλά και της βράβευσης του Τάκης Φλώρου από τις παλιές αθλήτριες της Εθνικής γυναικών...

 

Γιορτή 30 χρόνων του ΣΕΠΠΕ: «Οι προπονητές είναι ισόβιοι...» (φωτό)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ