1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 23:10

«Χαρούμενοι για το μετάλλιο και την πορεία»

Για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το σχολείο τους, μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr, ο αρχηγός της Χαλκίδας, Γιάννης Σφυρίδης, και ο συμπαίκτης του, Στράτος Συνόδης.

Σφυρίδης: «Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι από πέρυσι που είχαμε φτάσει πάλι στα τελικά, είχαμε μια ομάδα λιγότερο πλήρη, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα, ήταν δύσκολη πορεία σίγουρα, αλλά εμείς το χαρήκαμε κι αυτό είναι που μετράει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το μετάλλιο, και μάλιστα πήγαμε καλύτερα από πέρυσι που βγήκαμε τέταρτοι, και συνεχίζουμε τώρα. Παίζω στο Κολλέγιο, συνεχίζω το σχολείο κανονικά και στόχος μου είναι να περάσω σε μια καλή σχολή και να ασχοληθώ με το βόλεϊ παράλληλα».

Συνόδης: «Πήγαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε όλοι μαζί, ήμασταν δεμένοι σαν ομάδα και αυτό μας έφερε εδώ που μας έφερε. Είχαμε πρόβλημα με τις προπονήσεις, δεν είχαμε και βοήθεια από το σχολείο, προσπαθούσαμε να βρούμε ώρες, κι ότι μπορούσαμε το κάναμε μόνοι μας. Εγώ παίζω στην ΟΠΕ Χαλκίδας, θα ήθελα να το ακολουθήσω πιο ενεργά κι από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει», είπε, απαντώντας και στις ερωτήσεις που του έγιναν.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ