1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσουν φιλοξενούν τις περισσότερες προετοιμασίες Εθνικών ομάδων, ενώ η ΕΣΠΕΠ είναι η πρώτη Ενωση που καθιέρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή των αναπτυξιακών ομάδων στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής.
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Γιόρτασε ο Ερμής τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του τη φετινή σεζόν με υψηλούς προσκεκλημένους. Συγκεκριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΠΕΠ και την άνοδο στη Β΄ Εθνική, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.
Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17.30 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν μέσω live streaming.
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουλίου το Beach Volley Festival by Λουξ Tea plus n’ light αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διαγωνιζόμενους και παρευρισκόμενους.
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε ζωή», προχώρησε στην ονοματοδοσία του πρωταθλήματος Κ-21 (πρώην Εφήβων) της ΕΣΠΕΠ, σε πρωτάθλημα Κ-21 «Εθελοντή Δότη Μυελού των οστών».
Πρωτοπορεί η Ενωση Σωματείων Πελοποννήσου προκηρυσσοντας διαγωνισμό σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να χορηγήσουν ή να υποστηρίξουν τα πρωταθλήματα της Ενωσης. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει και χειρίζεται ο πρόεδρος της Ενωσης Θεόδωρος Κανελλόπουλος θα γίνει ονοματοδοσία των προϊόντων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με ανταποδοτικό όφελος μία σειρά από δράσης προβολής. Η ανακοίνωση της Ενωσης:
Μετά από μία δύσκολη περίοδο Θησέας Πατρών ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στο χώρο του βόλεϊ και ειδικά στο ανδρικό που πέρυσι απέσυρε τη συμμετοχή του.
Ο Παμβοχαϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην κατηγορία στην περιφέρεια Πελοποννήσου. MVP του τουρνουά ο Αλέξανδρος Νανόπουλος του Παμβοχαϊκού
Έναν ακόμα τίτλο στα πρωταθλήματα υποδομών πανηγυρίζει ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ο δίνοντας και πάλι το παράδειγμα του παραγωγικού και επιτυχημένου συλλόγου στο ανδρικό βόλεϊ.
Σε μία σπέσιαλ επετειακή έκδοση για τα 130 χρόνια του Μεσσηνιακού Γ.Σ. δημοσιεύονται οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του συλλόγου, ο απολογισμός του 2018 αλλά και για την ιστορία του λογότυπου του συλλόγου της Καλαμάτας με τον Ολυμπιονίκη Δαϊκλή.
Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός για δεύτερη συνεχή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα εφήβων στην Ενωση Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ). Μετά το 2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα Πελοποννήσου και το 2019.
Μια φωτογραφία του 1930 που κουβαλά μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Τάσος Σταθόπουλος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".
Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος που βρέθηκε στο Αντίρριο με αφορμή τους αγώνες του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Masters μίλησε για τις εξελίξεις στο πατρινό βόλεϊ, την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την πτώση της Παναχαϊκής και την δυναμική παρουσία της Ολυμπιάδας. Φυσικά αναφέρθηκε και στο Masters της Ναυπακτίας:
Ο προπονητής του βόλεϊ και συνεργάτης της ΕΟΠΕ Άρης Αγγελόπουλος κατάγεται από το Αντίρριο και για πολλά χρόνια υποστήριζε πως στην όμορφη παραλία της ιδιαίτερης πατρίδας του θα μπορούσε να γίνουν σπουδαία τουρνουά.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) Θεόδωρος Κανελλόπουλος με δηλώσεις του στο volleynews.gr αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο διεξαγωγής του φάιναλ-4 κορασίδων με τη διεξαγωγή αγώνων σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Στην Καλαμάτα και στο Δερβένι θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και οι δύο τελικοί την επομένη ημέρα στο Κιάτο.
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα την παραμονή πρωτοχρονιάς ο Παμβοχαϊκός νίκησε με 3-2 την Ολυμπιάδα στο κλειστό του Αντιρρίου για να κερδίσει το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΕΠ.  
Ο Α.Ο. Αιγιαλέων επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικρατώντας με 3-2 σετ, σε έναν τελικό για γερά νεύρα, του Κόροιβου Αμαλιάδας ανέβηκε στη Α2 ανδρών.
Ο ΑΟ Αγιαλέων επικράτησε με 3-1 (20-25, 25-18, 25-17, 25-12) του Κοροίβου στην Αμαλιάδα και είχε δυο οφέλη. Αφ ενός κατέκτησε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του ομίλου της ΕΣΠΕΠ για τη Β Εθνική ανδρών, αφ ετέρου έκανε το 2-0 στις νίκες κόντρα στον Κόροιβο.
Την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Κόροιβος την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα του Κοροίβου που στον πρώτο αγώνα για το 2017 κέρδισε τον Ερμή Πατρών στην Αμαλιάδα με 3-0.
Ο εκτός έδρας αγώνας του Κοροίβου κόντρα στο Αίγιο που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/1 και ώρα 1 το μεσημέρι αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Στο Αίγιο θα ταξιδέψει ο Κόροιβος την Κυριακή όπου θα εντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στις 13.00 στο πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του H' Ομίλου της Β' Εθνικής.
Ακόμη μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε o Κόροιβος το Σάββατο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα επικράτησε με 1-3 σετ του Γ.Σ. Άργους στον αγώνα που έγινε για την 4η αγωνιστική του Η' Ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ.
Σελίδα 1 από 7

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ