1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
30-03-2014 00:33

Ζόραν Κόβαζιτς: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Ο Πανναξιακός έγραψε ιστορία με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Κόβαζιτς, δεν μπορούσε παρα να είναι ευχαριστημένος. Μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας ότι οι νησιώτισσες δεν έχουν να χάσουν τίποτα 
«Είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εξαιτίας των αποτελεσμάτων του πρωταθλήματος μας είχαν χρίσει το φαβορί για την νίκη και για την πρόκριση αλλά τελικά ο Ηρακλής απέδειξε ότι είναι μια δυνατή ομάδα κα μας δυσκόλεψε αρκετές φορές. Εμείς ήμασταν αρκετά σφιγμένοι  στην αρχή, αλλά στην συνέχεια τα κορίτσια ελευθερώθηκαν πήραν τα ηνία και πανηγύρισαν την νίκη»

 Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι  με πολύ θέαμα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να χάσουμε  θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ