1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2014 05:03

Άννα Καρπουζά: «Την εμφάνιση της χρονιάς στον τελικό»

Ο Πανναξιακός ήταν λίγο αγχωμένος απέναντι στον Ηρακλή, αλλά σύμφωνα με την Άννα Καρπουζά στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό θα τα δώσει όλα για τη νίκη
«Δεν παίξαμε όπως περιμέναμε, αφού ήμασταν λίγο αγχωμένες. Ευτυχώς κερδίσαμε και περάσαμε στον τελικό. Καταφέραμε το στόχο μας, γιατί είχαμε πει ότι πρέπει να φτάσουμε στον τελικό, αλλά τώρα θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς και να πάρουμε ότι μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη διοργάνωση αλλά καμία ομάδα δεν πάει στο γήπεδο για να χάσει. Εμείς θα μπούμε πολύ δυνατά και νομίζω ότι αύριο θα είμαστε πολύ καλύτερες».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΤΙΜΟΝΟΜΠΛΕ Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 06:06 posted by ΑΝΤΙΜΟΝΟΜΠΛΕ

    Δε σας ειχα πει οτι η ομαδα του διαχειριστη κυλικειου-καφε μπαρ-ουζερι στο αγωνα στη Ναξο πριν μια βδομαδα οπου πηρε συνολικα 23 ποντους σε ολο τον αγωνα, πουλουσε παραμυθι και οτι στον ημιτελικο θα ειναι διαφορετικη προς το καλυτερο και οτι θα παρει ισα με 18 ποντους ανα σετ; Ε λοιπον δικαιωθηκα. Εκτος του πρωτου σετ που η ομαδα ξεφτιλιστηκε παλι στα αλλα δυο σετ εδειξε τις πραγματικες της δυνατοτητες και σαρωσε με 18 και 20 ποντους. Ε αμα εισαι Ηρακλης. Σας το ειπα, το ταξιδι στην Πυλο ηταν καθαρα τουριστικου χαρακτηρα παρα τις π.........ες που λεγανε ως συνηθως στον Ηρακλη. Ελπιζω τουλαχιστον να ηπιαν τα φραπεδακια και τα ουζακια τους. Αυτο ομως που εγραψε ηταν ο διαχειριστης. Μιλαμε για απολυτη μεταμορφωση. Που ειναι το φουντωτο μαλλι, τα αμανικα και τα τατου; Χαλασε κι αυτος, το παιζει παραγοντας κοντοκουρεμενος , με σακακικαι υφος σοβαρο. Που ειναι τα ντου με το τσιγαρο στο χερι και τα μπινελικια κατα παντων. Κυριλαρια καταντησε. Παει και το τελευταιο οχυρο μαγκιας, κλ....ας και οπαδικου τσαμπουκα και βλαχομαγκιας. Αντε βρε καλο ταξιδι επιστροφης, του χρονου η ομαδα θα παρει το κυπελο που εχασε στο τσακ φετος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ