1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
30-03-2014 00:15

Αλίκη Κωνσταντινίδου : «Συνεχίζουμε να ζούμε το όνειρο»

Ο Πανναξιακός αρχίζει να γράφει ιστορία. Με πάθος και ψυχή τα κορίτσια του Ζόραν Κοβαζιτς κατάφεραν να κερδίσουν τον Ηρακλή και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό μπροστά στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο κλειστό της Πύλου.

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου, ενθουσιασμένη για την μεγάλη νίκη της ομάδας και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό, έδινε παντού συγχαρητήρια και κυρίως στο κόσμο που ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα.

«Είμαι ενθουσιασμένη, είμαστε στον τελικό, είναι ένα όνειρο που έχει πραγματοποιηθεί και συνεχίζουμε και το ζούμε.. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την χρονιά όχι βέβαια μόνο για το Final - Four. Πιστεύω ότι η συμμετοχή μας σε ένα τελικό, είναι το καλύτερο δώρο για τους κόπους μας και τις θυσίες μας και θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στον προπονητή μας αλλά και στον κόσμο μας.. Σε αυτό τον εκπληκτικό κόσμο που ταξίδεψε πραγματικά τόσα χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθεί δίπλα μας, είναι πραγματικά υπέροχοι και τους ευχαριστούμε.. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι αμφίρροπα το έχουμε ζήσει αρκετές φορές, οπότε γιατί όχι το κάτι παραπάνω από τελικό».

και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κόσμος εδώ και αρκετό καιρό ζητάει το κύπελλο, εμείς ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να είμαστε εμείς οι νικητές. Εχουμε προετοιμάσει ξεχωριστά όλα τα παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα οπότε έχουμε 24ώρες για το παιχνίδι που περιμέναμε μια ολόκληρη χρονιά οπότε βλέπουμε».

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ