1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2018 00:17

Νίκος Πλυτάς: Με Γιαννακόπουλο θα αναγεννηθεί ο Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος της υπηρεσιακής διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Νίκος Πλύτας με δηλώσεις του στο sdna.gr επιβεβαίωσε την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάνει τα ηνία του Ερασιτέχνη.

«Ναι είναι αλήθεια. Είναι η σπουδαιότερη είδηση που μπορούσαμε να λάβουμε αυτή την εποχή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έρχεται για να συνεχίσει την αυτοκρατορία του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου. Θέλω να συστήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού τρία πράγματα έχοντας ζήσει την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Απαιτείται υπομονή, υπομονή και υπομονή. Με μπροστάρη τον Γιαννακόπουλο ο σύλλογος θα αναγεννηθεί αλλά ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει υπόψη ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Από αύριο πιστεύω ότι μια νέα μέρα ξημερώνει για τον σύλλογο. Εμπιστοσύνη στον Γιαννακόπουλο και όλα θα γίνουν», είπε στο sdna.gr ο Νίκος Πλυτάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ