1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2019 14:49

«Φέραμε πάλι τον ΠΑΟ στην κορυφή με τίτλο αφιερωμένο στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου» (vid)

Παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν τον τίτλο του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στη μνήμη του Θανάση Γιαννκόπουλου:

O ΜVP της διοργάνωσης Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε:  «Δεν θα σταθώ στις δυσκολίες του τριημέρου. Κρατάω ότι περάσαμε όλοι στην ομάδα πολύ καλά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σαφώς και χαιρόμαστε που βγήκαμε πρωταθλητές και φέραμε τον Παναθηναϊκό ξανά στη κορυφή. Ο τίτλος αυτός ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, λόγω του πένθους με την απώλεια του Θανάση. Ελπίζω από την πλευρά μας να δώσαμε μία μικρή χαρά, στο πένθος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον σύλλογο».

Ο δεύτερος ακραίος του τριφυλλιού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Πράγματι ήταν ένας τίτλος που έλειπε από τον Παναθηναϊκό για μεγάλο διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε εμείς τον σύλλογο στην πρώτη θέση στους εφήβους και μας τιμάει όλους όσοι συμμετέχαμε. Συλλυπούμαστε όλοι μας την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πένθος. Το τρόπαιο αυτό είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Πηγή: volleyball.gr, Τίμος Αθανασόπουλος

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ