1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 5/5 (Κυριακή του Πάσχα)  θα διεξαχθούν οι Super Finals του Τσάμπιονς Λιγκ για Άνδρες και Γυναίκες, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Ο πρώην βολεϊμπολίστας της Εθνικής Κροατίας, Ρόκο Σίκιριτς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον προεδρικό θώκο της CEV , η οποία θα εκλέξει νέα ηγεσία τον Αύγουστο.
Η ιταλική Τρεντίνο και η πολωνική Γιαστρέμπσκι Βέγκιελ έχουν προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις νίκες που σημείωσαν στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης. Η Τρεντίνο στον ιταλικό εμφύλιο νίκησε την Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτανόβα με 3-1 (25-17, 16-25, 25-18, 25-23).
Challenge Referee στον 1ο τελικό του CEV Cup Ανδρών μεταξύ της γερμανικής Λούνεμπουργκ και της πολωνικής Ρζεσζόφ θα είναι σήμερα Τρίτη 12/3 ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης.
H Λούνεμπουργκ που απέκλεισε τον Μίλωνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του CEV Cup μετά από δύο αγώνες θρίλερ με την τουρκική Αρκάς που απέκλεισε τον Ολυμπιακό!
Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος έκανε τον απολογισμό της επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας:
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας στάθηκε στην μεγάλη γφετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας ενω επεσήμανε την μεγάλη προσάθεια των παικτών για διάκριση αλλα και τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Χαρακτηριστικά τόνισε:
O Mίλων πάλεψε για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup, προηγήθηκε με 2-1 σετ και άγγιξε το θαύμα αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από την καλύτερη γερμανική Λούνεμπουργκ και ολοκλήρωσε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του πορεία στο κατάμεστο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης.
  Ο Σλοβένος Τόνσεκ Στερν σχολίασε για την 'ήττα απο την Τουρκική ομάδα:
 O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιελ Καστελάνι δήλωσε για την ήττα- αποκλεισμό απο την Αρκάς:
Τον αγώνα της ιστορίας του θα δώσει ο Μίλωνας την Πέμπτη (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8HD) με αντίπαλο την γερμανική Λούνεμπουργκ στη ρεβάνς για τη φάση των «8» του CEV Cup.
Το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του CEV Cup, με τον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα να διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς - μέχρι τον επόμενο - απέναντι στην τουρκική Αρκάς στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup.
Στη Σμύρνη βρίσκεται απο τη Δευτέρα (5/2) το μεσημέρι η αποστολή βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς την Τετάρτη (7/2, 18:00), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Αρκάς στην Τουρκία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε για την σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Αρκάς:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για την εκπληκτική νίκη κόντρα στους Τούρκους:
 Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για το παιχνίδι:
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας δύο και πλέον ωρών, ο Ολυμπιακός λύγισε την Αρκάς Σμύρνης με 3-2 σετ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του CEV Cup.
Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος τόνισε για την ήττα απο τη Γερμανική ομάδα:
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Λούνεμπουργκ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Cup.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για τη μεγάλη αυριανή κόντρα με την Αρκάς:
To ευρωπαϊκό της ταξίδι του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζεται στα προημιτελικά του CEV Cup όπου θα αναμετρηθούν οι τέσσερις ομάδες που έχουν δεύτερη ευκαιρία από το Τσάμπιονς Λιγκ όπως ο Ολυμπιακός και οι τέσσερις φιναλίστ του CEV Cup μεταξύ αυτών και ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στην Γερμανία από την Βισμπάντεν και αποχαιρέτησε το Challenge Cup γυναικών.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για την ήττα στην Τουρκία:
Σελίδα 1 από 84

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ