1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2024 01:26

Τράβιτσα - Κουμεντάκης: «Κάναμε ένα μικρό βήμα πρόκρισης»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε για την σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Αρκάς:

«Κάναμε καλό παιχνίδι, μπορούσαμε και καλύτερα σε κάποιους τομείς, αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί η Αρκάς είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ομάδα με ευρωπαϊκή εμπειρία και σπουδαίους παίκτες, οπότε για να κερδίσαμε, κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Κάναμε ένα μικρό βήμα για την πρόκριση, όμως δεν τελείωσε κάτι, είναι ένα μικρό αβαντάζ. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε για όλα αυτά από την προετοιμασία μας, το διασκεδάσαμε, ελπίζουμε να δώσαμε και στον κόσμο μας χαρά».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Αρχικά, η Αρκάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση που κάναμε και για το αποτέλεσμα. Ίσως αυτό το αποτέλεσμα μας φανεί χρήσιμο στην Τουρκία. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, το ματς ήταν δύσκολο.

Η Αρκάς είναι ομάδα που πιέζει πάρα πολύ, καλοδουλεμένη ομάδα. Νομίζω, ανταποκριθήκαμε σε όλη τη διάρκεια. Είχαμε κάποια κακά διαστήματα, τα οποία θα κοιτάξουμε.

Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να τους σταματήσουμε στην επίθεση και να είμαστε πιο συνεπείς στην υποδοχή. Είναι το δυνατό τους σημείο αυτό, το ξέραμε, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, είναι πολύ αποτελεσματικοί».

                               

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ