1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2024 14:59

Ο πρώην διεθνής Κροάτης Ρόκο Σίκιριτς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρεία της CEV

Ο πρώην βολεϊμπολίστας της Εθνικής Κροατίας, Ρόκο Σίκιριτς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον προεδρικό θώκο της CEV , η οποία θα εκλέξει νέα ηγεσία τον Αύγουστο.

Ο Σίκιριτς έχει την πλήρη υποστήριξη της Κροατικής Ομοσπονδίας , η οποία μέσω του προέδρου της υποστήριξε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτή τη θέση.

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να εκπροσωπείς 56 κράτη μέλη, χιλιάδες συλλόγους και παίκτες που βρίσκονται κάτω από αυτόν τον οργανισμό. Νιώθω πολύ περήφανος. Κατάγομαι από μια μικρή χώρα, με μεγάλες πιθανότητες να κερδίσω αυτή τη νίκη. Βλέποντας τη δυσαρέσκεια που δημιουργείται στους κύκλους του βόλεϊ και τις δυνατότητες που έχει το ευρωπαϊκό βόλεϊ, εξέφρασα ανοιχτά την υποψηφιότητά μου και έλαβα μεγάλη υποστήριξη από πολλές χώρες.

Το πλεονέκτημά μου προέρχεται ακριβώς από μια μικρή χώρα όπου θα μπορώ να ισορροπήσω μεταξύ των δυνάμεων των μεγάλων και των μικρών», επισήμανε ο Σίκιριτς.

Το σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας είναι #Vote4Volleyball..   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ