1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2014 15:53

ΑΣΠ Ερμής:«Τέτοιες διαιτησίες πάνε το άθλημα 100 χρόνια πίσω»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε την Τετάρτη η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Έρμη Πατρών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα 80 καυτηριάζοντας την διαιτησία του Π. Χανδρινού αλλά και του αθλητή της Καλαμάτας 80, Χρήστου Δημητρακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.Σ.Π Ερμής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κάκιστη και προκλητική διαιτησία του Α΄ Διαιτητή , Χανδρινού Παναγιώτη, στην αναμέτρηση της ομάδος μας με το Σωματείο Καλαμάτα 80, σε ένα παιχνίδι ‘διαφήμιση’ για το βόλεϊ και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέτοιες διαιτησίες σε επίπεδο Α2 Εθνικής κατηγορίας στέλνουν το άθλημα εκατό χρόνια πίσω και απογοητεύουν τους αθλητές που πλέον είναι χομπίστες κάνοντάς τους να μην θέλουν να ασχοληθούν άλλο με το άθλημα. Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Β΄ Διαιτητή της αναμέτρησης , Σαραβελάκη Κωνσταντίνο.
Επίσης θα θέλαμε να καυτηριάσουμε την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του αθλητή Δημητρακόπουλου Χρήστου καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Θεωρούμε ντροπή , αθλητές που έχουν φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο ,να συμπεριφέρονται με αυτόν τον αισχρό τρόπο απέναντι σε αθλητές και προπονητές της αντίπαλης ομάδας. Ελπίζουμε ως προς την διαιτησία του κυρίου Χανδρινού ,η Κ.Ε.Δ κάποια στιγμή επιτέλους να πάρει θέση ,τιμωρώντας τέτοιου είδους τραγικές διαιτησίες.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας μας τους οποίους θεωρούμε και τους ‘νικητές’ της αναμέτρησης.

Με τιμή

Το Δ.Σ του Α.Σ.Π Ερμής

Πηγή: 

Διαβάστηκε 1200 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link Ουτε καν   (θεμα) Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 10:20 posted by Ουτε καν (θεμα)

    Ποια ΚΕΔ να ντραπει?Τα συμφεροντα της περιοχης βαλανε κ κρατανε το συγκεκριμενο διαιτητη ακομα κ στην Α1 αντρων που δεν ειναι ικανος να παιξει ουτε τοπικο ντερμπυ.Ολοι το ξερουνε.

  • Comment Link Μακρυμάλλης από το Γκασμαδιστάν!!! Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 22:06 posted by Μακρυμάλλης από το Γκασμαδιστάν!!!

    Μάλλον θα ήταν αχτένιςτος ο μακρυμάλλης από το Γκασμαδιστάν!!!Εκτός κι υπάρχει έλειψη Ajax για να λουστει

  • Comment Link απορια Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 05:26 posted by απορια

    Τι έκανε ο Δημητρακοπουλος?

  • Comment Link stef.m Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 18:23 posted by stef.m

    Πηρε θεση η Κεδ στην λιγκα τον ανεβασανε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ