1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2014 17:10

Δημήτρης Κόζης: «Στο χέρι μας η νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ερμή Πατρών ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ερμη Ηγουμενίτσας και στόχος της Πατρινής ομάδας είναι η νίκη.

Η ομάδα του Σταματόπουλου προέρχεται από την άκοπη νίκη επι του Αίαντα Μαλεσίνας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θέλει το Σάββατο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη.

«Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε, έχουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη» δήλωσε ο έμπειρος ακραίος του Ερμη Πατρών, Δημήτρης Κόζης και συμπλήρωσε: «Θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου καθώς έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του Ερμη συνεχίστηκε την Τέταρτη με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών.

Πηγή: achaiasports.gr

Διαβάστηκε 932 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Μακρυμάλλης από το Γκασμαδιστάν Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 12:40 posted by Μακρυμάλλης από το Γκασμαδιστάν

    Μην ξεχάσετε να πασαλειφτείτε με Άζαξ πριν τον αγώνα...!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ