1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2014 00:15

Φιλική νίκη για τον Ερμή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Φιλική νίκη πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα βόλεϊ του Ερμή η οποία επικράτησε με 2-1 (25-14, 24-26, 25-17) (λόγω χρόνου δεν παίχτηκε άλλο σετ) σετ του Απόλλωνα Πατρών σε φιλικό που έγινε στο κλειστό της Περιβόλας.

Η ομάδα του Ερμή δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα κάνει το ρεπό της στο πρωτάθλημα της Α2 και για αυτό το λόγο ο τεχνικός Σταύρος Σταματόπουλος θέλησε να δώσει φιλικό παιχνίδι ώστε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.


ΕΡΜΗΣ (Σταματόπουλος): Κοντοδημόπουλος, Κόζης, Γ. Χασάπης, Βασιλόπουλος, Κανάς, Μαθιουδάκης, Γιώργος Χασάπης, Αλτάνης.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Χριστόπουλος): Νίκος Γιαννόπουλος, Σωτήρης Γιαννόπουλος, Μπακούνης, Ζωντανός, Κουκουζέλης, Μητρογιάννης, Παπαθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Γεωργακόπουλος.

Πηγή: achaiasports.gr
Διαβάστηκε 835 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΣΜΑΔΙΣΤΑΝ! Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 13:51 posted by ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΣΜΑΔΙΣΤΑΝ!

    TΟ 17 ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑ ΓΥΑΛΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ 1;ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΖΑΞ....ΠΡΟΤΕΙΝΩ DOPPING-CONTROL ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΤΟΥΜΠΑΝΟ"!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ