1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2018 15:01

Δαλέζιος: «Αφιερωμένο στους δύο φυλακισμένους αξιωματικούς στην Τουρκία »

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Γιάννης Δαλέζιος με δήλωση του στο osfp.gr, γνωστοποίησε ότι την κατάκτηση του CEV Challenge Cup απο την ομάδα βόλεϊ γυναικών στην Προύσα την αφιερώνει στους δύο Έλληνες αξιωματικούς που είναι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη εδω και δύο μήνες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν παρών, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΟΣΦΠ και πολύ υπερήφανος που σηκώσαμε εδώ στην Τουρκία, τη σημαία με το δαφνοστεφανωμένο μαζί με την Ελληνική, ειδικά μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο. Ελπίζω την ίδια περηφάνια σήμερα, να ένοιωσαν όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα συλλογικών προτιμήσεων. 

Θέλω να αφιερώσω το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο φίλο και συνοδοιπόρο μου Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, στον Ενιαίο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη), στα δεκάδες χιλιάδες μέλη και φιλάθλους μας, που μας εμπιστεύονται να διαχειριστούμε τις ετήσιες συνδρομές τους και σε όλους τους υπόλοιπους Ολυμπιακούς, που τους θέλουμε και αυτούς δίπλα μας. 

Θέλω όμως να το αφιερώσω και στους 2 Έλληνες αξιωματικούς, που είναι φυλακισμένοι εδώ στην Τουρκία. Εύχομαι να έμαθαν για τη νίκη μας και να πήραν δύναμη και κουράγιο από αυτή.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ