1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2017 22:55

Όταν ο Ρίτσι πανηγύριζε στην αγκαλιά του Γκόμεζ

Ανοίξαμε το αρχείο μας και βρήκαμε μία σπάνια φωτογραφία από την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό το 2001 στην Ξάνθη. Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Μαρτίου 2001 και ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Ρίτσι και μπόμπερ τον Γκόμεζ κατακτούσαν τον πρώτο τους τίτλο με τα «ερυθρόλευκα». Στον τελικό ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 (27-25, 25-21, 25-16).
Εκείνη τη σεζόν, δεύτερος πασαδόρος του Ολυμπιακού ήταν ο Θάνος Τερζής, ενώ στην ομάδα ήταν και ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος ειναι ο μόνος που περέμεινε στη θέση του. Επίσης, ο προπονητής που άνοιξε το δρόμο για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλμαζίδης έπαιζε στον Ηρακλή. δεύτερος διαιτητής ήταν ο σημερινός πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Αντωνούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρίτσι): Χριστοφιδέλης, Γκιούρδας, Γκόμεζ, Κουρνέτας, Ζελιάσκοφ, Τσακιρόπουλος / Καλαϊτζίδης, Τερζής, Ρόχας (λ). Δεν έπαιξαν: Μηνούδης, Θεοδωρίδης, Ντράγκοβιτς.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Λεώνης): Δεσλής, Κυριαζής, Κράβαρικ, Μέλκας, Νέμετς, Καστόρνοφ / Καρυπίδης, Ιωαννίδης, Καλμαζίδης, Γζουντέλης (λ). Δεν έπαιξαν: Γιώτας, Γεωργιάδης.

Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν ο Ρίτσι και ο Γκόμεζ και στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ