1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2016 15:35

Η χαρά του Σωτήρη και το συναίσθημα του γιου του (video)

Την ευκαιρία να βρεθούν αντίπαλοι είχαν ο Σωτήρης Αμαριανάκης με τον γιο του Γιώργο. Πατέρας και γιος βρέθηκαν στην Πετρούπολη, με τον έναν να προσπαθεί να νικήσει τον άλλον, ωστόσο το αποτέλεσματα ήταν ισόπαλο. Η οικογένεια Αμαριανάκη μίλησε στο volleynews.gr για την χθεσινή εκδήλωση και για το συναίσθημα να βρίσκονται μαζί στο φιλέ.
«Σίγουρα είναι μία μεγάλη χαρά να παίζεις απέναντι στο γιο σου και να προσπαθείς να του κάνεις μπλοκ, κάτι δύσκολο βέβαια γιατί άλλη ηλικία του ενός και άλλη του άλλου. Ξαναθυμόμαστε όμως τα παλιά και είναι πολύ ωραίο».

Ο γιος του Γιώργος που αγωνίζεται στην Α2 με την φανέλα του Απόλλωνα είπε: «Τέλειο συναίσθημα γιατί από αυτούς τους παίκτες δεν θα μας δινόταν ποτέ η ευκαιρία να παίξουμε. Παρόλο που είναι παλαίμαχοι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουνε και αντεπεξήλθαν πάρα πολύ καλά».

Τέλος, σε ερώτηση αν υπήρχε τρίτο σετ ποιος θα το κατακτούσε ο... πατέρας Αμαριανάκης αισθανόταν σίγουρος ότι θα ήταν αυτοί οι νικητές, με τον γιο του να ξεσπάει σε... γέλια.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ