1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2016 14:40

«Μεγάλο συναίσθημα και συγκίνηση» (video)

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αντιμετώπισε τον γιο του Σταύρο στην εκδήλωση της Πετρούπολης, με τους «ήρωες» της 87 να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους και την τωρινή Εθνική Ανδρών. Η... οικογένεια Τριανταφυλλίδη μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για το συναίσθημα να βρίσκονται αντίπαλοι, καθώς και για το τουρνουά του Μαϊάμι που υπήρξαν συμπαίκτες και κατέκτησαν την πρώτη θέση.
«Αντίπαλοι είναι μία διαφορετική αίσθηση, το ωραίο είναι ότι έχουμε παίξει συμπαίκτες όλοι μαζί σε ένα τουρνουά στο Μαϊάμι που μας έχει μείνει και με την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το σημερινό (σ.σ χθες) ήταν κάτι διαφορετικό, νιώθαμε και πάλι σαν συμπαίκτες σε ένα οικείο περιβάλλον. Βέβαια θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», ενώ ο Σταύρος σχολίασε:

«Είναι ωραίο που έγινε όλο αυτό, για πολλούς λόγους. Είναι ωραίο που οι πατεράδες έπαιξαν απέναντι στους γιους τους, μεγάλο συναίσθημα και συγκίνηση, με μία όμορφη υποστήριξη (στο παντοπωλείο της περιοχής)».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ