1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 14:22

Ρήξη της Φερναντέζ με την ΑΕΚ, Νίκιτς προς Ν.Κορέα

Με δύο βασικά προβλήματα θα προσέλθουν οι ομάδες της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου στον σημερινό αγώνα για το πρωτάθλημα Α1 γυναικών στη Ριζούπολη. Στην ΑΕΚ η ισπανίδα Φερναντέζ φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα, ενώ στο Ρέθυμνο η Νίκιτς βρίσκεται υπ΄ατμόν για να αγωνιστεί σε ομάδα της Νοτίου Κορέας.

6 σχόλια

  • Comment Link volf Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 07:53 posted by volf

    @1975-1982. Να προσθέσω σε αυτά που λες ότι όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στην προθέρμανση συνεχώς μουρμούραγε στις πασαδόρες αν κάνανε ένα χιλιοστό λάθος. Φαντάσου πώς θα τα έκανε τα αποδυτήρια. Απώλεια μεν αλλά η ομάδα πάνω απ όλα.

  • Comment Link 1975-1982 Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 19:38 posted by 1975-1982

    Έχω διαφωνήσει κατά το παρελθόν με πολλές αποφάσεις προπονητή και διοίκησης αλλά η συγκεκριμένη είναι σωστή και κρίνεται επιβεβλημένη.Τίποτα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και τον προπονητή.Η Φερνάντεζ από καιρό είχε πάρει πολύ αέρα με αποκορύφωμα το ματς με τα Βριλήσσια που πραγματικά απόρησα πως δεν της επιτέθηκε καμιά συμπαίκτριά της.Σε κάθε φάση οριόταν,χοροπηδούσε και έκανε υποδείξεις.Όσο καλή παίκτρια κι αν είναι πρέπει να πειθαρχεί και να σέβεται πάνω από όλα τις συμπαίκτριές της.Η όλη αναμονή πάντως και η δημιουργία κλίματος για τις ''υπεραθλήτριες'' Γιόσοβιτς,Φερνάντεζ μόνο κακό έκανε φέτος μέχρι ώρας αγωνιστικά αλλά και σε επίπεδο ισορροπιών στην ομάδα.

  • Comment Link nikic Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 07:05 posted by nikic

    Η νίκιτς είναι πολύ προκλητική, πρώτα με τις συμπαίκτριές της που τις βρίζει και τους κάνει υποδείξεις και μετά στα μπλοκ με τις αντιπάλους. Και για μέτρια αθλήτρια παραείναι.

  • Comment Link Καρ11 Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 20:11 posted by Καρ11

    Η Νίκιτς παραμένει στον ΟΠΕΡ δίχως ποτέ να εχει τεθεί θέμα αντικατάστασης ή αποχωρησης.

  • Comment Link alkis Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 14:44 posted by alkis

    ο ίδιος ο οικονόμου την έδιωξε για να καλύψει τα δικά του λάθη όπως ο ίδιος ξαφνικά εξαφάνισε την καββαδά όσο για τις επιλογές τον ξένων τα τελευταία 2 χρόνια τη να πει κανείς η τραυματισμένη η παίκτριες επιπέδου σωτηρίας για να δούμε πέρσι ήταν τυχερός και κάλυψε τα λάθη του με την δικαιολογία τον τραυματισμών φέτος τη θα μας πει....ενώ η διοίκηση ακόμα τον υποστηρίζει ίσως για να έχει ένα άλλοθι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ