1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2013 14:06

Τραγωδία για την οικογένεια Δελιπρίμη

Τραγωδία για την οικογένεια Δελιπρίμη που έχει τους δύο ταλαντούχους βολεϊμπολίστες, τον 23χρονο Νίκο (που αγωνίζεται στον Οδυσσέα Αμαρουσίου) και τον 17χρονο Μανώλη (που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό).
Χθες το μεσημέρι έχασαν τον πατέρα τους, τον Γιάννη Δελιπρίμη σε ηλικία 48 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ο πατέρας των δύο αθλητών ήταν κοντά στους αθλητές και στις ομάδες που αγωνίζονταν. Μετά από οδήγηση με τη μηχανή του, σταμάτησε, την πάρκαρε και έγειρε προδομένος πιθανότατα από την καρδιά του. Η κηδεία του θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη στις 15.00 στον Άγιο Νείλο στο Πειραιά.

Τραγικές φιγούρες οι δύο βολεϊμπολίστες και ειδικά ο Νίκος που το καλοκαίρι του 2012 έχασε τη σύντροφο του από ανακοπή καρδιάς στην παραλία, ενώ αποφάσισε να αγωνιστεί σήμερα με τον Οδυσσέα στην αναμέτρηση με τον Γέρακα για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του.

Το volleynews.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και εύχεται δύναμη και κουράγιο στους δύο νεαρούς αθλητές.

4 σχόλια

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 14:19 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ, φαντάζει απίστευτο όλο αυτό που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, να φεύγουν τόσο άδικα νέοι άνθρωποι, πριν λίγες μέρες ο Γιώργος και χθες ο Δημήτρης…

    Μακάρι η οικογένεια να βρει το κουράγιο να συνεχίσει στη ζωή ...

  • Comment Link Γιώργης Ρέθεμνος Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 13:03 posted by Γιώργης Ρέθεμνος

    Να ζήσετε να τον θυμάστε,θερμά συλλυπητήρια...

  • Comment Link xrysa theodoridou Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 12:51 posted by xrysa theodoridou

    εφυγε ενας καλος ανθρωπος, ενας τρυφερος συζυγος και ενας ε3αιρετος πατερας! χασαμε το φιλο μας...τα3ιδεψε στη γειτονια των αγγελων και τωρα θα μας 8λεπει απο ψηλα.. ας εναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει... ΚΑΛΟ ΤΑ3ΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ... :(

  • Comment Link τζον στυλ Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 11:31 posted by τζον στυλ

    Τα κακα μαντατα για τον χωρο μας δεν εχουν τελειωμο. Μια ατερμονη φαρσοκωμωδια συνεχων απωλειων. Δυναμη στην οικογενεια και προτιστως στα δυο αυτα αξια παιδια, και κατ'επεκταση δυναμη σε ολη την οικογενεια του βολλευ που καλειται να συμβιβαστει με την συνεχη απωλεια γνωστων και οικειων σε αυτην προσωπων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ