1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2013 14:33

«Φιλόδοξος και εργατικός ο Γιώργος Περσιανλής»

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη και αντιπρόεδρος του ΑΣ, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή αλλά και για την πορεία των κιτρινόμαυρων

Αναλυτικά τα όσα είπε στα «Α.Ν. 98.7″:


Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στον θάνατο του Γιώργου Περσιανλή: «Νομίζω ότι είναι τραγικό. Γιατί από μόνο του, ένας θάνατος ενός νέου ανθρώπου σε ξαφνιάζει και σε κάνει να νοιώθεις πόνο. Αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι δεν είμαστε αθάνατοι.

Για το τι σκέφτηκε όταν πληροφορήθηκε για το θάνατο, είπε: «Είχα μια απορία γιατί και θυμόμουν την τελευταία ομιλία που είχα μαζί του για την ομάδα πριν τρεις μέρες και μάλιστα μου είπε ότι πηγαίνουμε καλά. Ήθελε να πάμε για ούζο για να μας ευχαριστήσει. Αυτά ήρθαν στο μυαλό μου. Είναι δύσκολη και αγχώδης η δουλειά του προπονητή. Τα ΜΜΕ την κάνουν πιο δύσκολη. Μπροστά σε αυτή τη στιγμή, δε μπορούμε να πούμε κάτι, πέθανε ένας ανθρώπους και μάλιστα οικογενειάρχης. Τα παιχνίδια δεν πρέπει να προβάλλονται σαν να είναι ζωής και θανάτου».

Για το ότι έδωσαν το παρόν στην κηδεία άνθρωποι που συνυπήρξαν μαζί του στα γήπεδα, ανέφερε: «Έτσι έπρεπε να γίνει. Είναι το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι του βόλεϊ και του Άρη. Αυτά όμως είναι δευτερεύον. Το πιο σημαντικό είναι ότι χάθηκε ένας νέος άνθρωπος».

Για το τι θυμάται από το εκλιπόντα προπονητή, τόνισε: «Είχε φιλοδοξίες, ήταν εργατικός και τον ενδιέφερε να ενημερώνεται. Ένας προπονητής δε μπορεί να τα ξέρει όλα».

Για το ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη αναμενόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείωσε: «Αυτός ήταν ο στόχος. Άλλωστε το τμήμα έχει ιστορία. Αλλά τώρα τι να πούμε… Ο Γιώργος Περσιανλής έχει δουλέψει στην ανδρική ομάδα του Άρη, την Καλαμαριά, τον Επίκουρο. Τελευταία τον διαδέχτηκε στον Άρη ο κ. Γιάτσης».

Στα αγωνιστικά, για την ήττα της ανδρικής ομάδας από τη Κηφισιά, επεσήμανε: «Νομίζω ότι σε αποφασιστικά σημεία δε δείξαμε τον εαυτό που έπρεπε. Δεν είχαμε ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση. Είχαμε γενικά καλή υποδοχή, αλλά ξαφνικά δεν είχαμε υποδοχή. Μπορούμε να πούμε ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή, αλλά δε θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες. Η ομάδα πρέπει να είναι πιο αποφασιστική και να παίζουν πιο ελεύθερα. Έχει δυνατότητες».

Για το αν διακρίνει ελλείψεις στο ρόστερ, υπογράμμισε: «Ναι, η ομάδα «χτίστηκε» βιαστικά. Την ομάδα την πήραμε μετά τις 13 Αυγούστου. Αν την παίρναμε πιο νωρίς, θα είχαμε κι άλλους παίκτες.

Όταν παίρνεις ένα σετ 25-15, δεν χάνεις το επόμενο. Υπάρχει μια αστάθεια, αλλά αυτά στο βόλεϊ γίνονται. Το θέμα είναι να έχεις καθαρό μυαλό και να παλεύεις κάθε πόντο. Να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ