1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2021 14:36

Πρωταθλητής HΠΑ με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης ο Σπύρος Χάκας (vid)

Πρωταθλητής του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (NCAA), με την ομάδα των «Rainbow Warriors» (μαχητές του ουράνιου τόξου) που αντιπροσωπεύει το νησί της Χαβάης, αναδείχτηκε ο Σπύρος Χάκας.

Στον τελικό του NCAA, οι Rainbow Warriors,κέρδισαν εύκολα το Σάββατο βράδυ στην πόλη Κολόμπους της πολιτείας του Οχάϊο με 3-0 (25-21, 25-19, 25-16) την Brigham Young Univercity. Μάλιστα αυτή η κούπα ήταν ιστορική καθώς ήταν ο πρώτος τίτλος της ομάδας ανδρών, και δεύτερος για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο από το 1987, όταν η γυναικεία ομάδα είχε κερδίσει τον τίτλο.

Ο 19χρονος πρώην πρωταθλητής του Μίλωνα (1.95μ) στον τελικό δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο πόντο,  αλλά μπήκε αλλαγή στο πρώτο σετ, όταν οι αντίπαλοι του νησιωτικού πανεπιστημίου προηγήθηκαν 18-20, πίεσε από το σερβίς και βοήθησε καθοριστικά την ομάδα της Χαβάης να πετύχει πέντε σερί πόντους, και να πέρασει μπροστά στο σκορ με 23-20 ενω στη συνέχεια το κατέκτησε εύκολα  με 25-21.

Με τη λήξη του ματς, ο Χάκας φόρεσε αμέσως στους ώμους του την ελληνική σημαία και πανηγύρισε έξαλα με τους συμπαίκτες του την τεράστια επιτυχία για την πανεπιστημιακή κοινότητα της Χονολουλού. MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Βούλγαρος Ράντοσλαβ Παραπούνοβ, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους με 3 άσσους. 

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους τελευταίους πόντους του τελικού και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Σπύρου Χάκα και των συμπαικτών του:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ