1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2021 22:45

Πολωνία: Παρελθόν απο την Κέμικ Πολίς η Όλγα Στράντζαλη

Παρελθόν από την Κέμικ Πολίς αποτελεί η Όλγα Στράντζαλη. Η διεθνής μας ακραία που βοήθησε καθοριστικά την Πολωνική ομάδα να φτάσει στο νταμπλ αλλά και την γαλανόλευκη να κάνει μια εκπληκτική πορεία και να περάσει στα τελικά του Ευρωβόλεϊ, δεν συμφώνησε με την διοίκηση της Κέμικ για τη νέα σεζόν, και πλέον εξετάζει προτάσεις από άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Κέμικ με ανάρτηση της αποχαιρέτησε την Όλγα και την ευχαρίστησε για την μεγάλη της προσφορά στην κατάκτηση του ντάμπλ:

«Η Όλγα Στράντζαλι δεν θα είναι παίκτης βόλεϊ της Grupa Azoty Chemika στη σεζόν 2021/22. Η ελληνίδα παίκτρια έγινε μέλος της λέσχης μας στα μέσα της περασμένης σεζόν.

Από την πορεία έγινε πολύτιμος οικοδεσπότης που έδωσε στον προπονητή Ferhat Akbas (αποχώρησε από την ομάδα για Τουρκία) περισσότερες ευκαιρίες. Έπαιξε σε 58 σετ σκοράροντας 185 πόντους και πήρε το βραβείο MVP τρεις φορές. 

Στα χρώματα της Chemik κέρδισε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Πολωνίας. Αυτά είναι το δεύτερο και το τρίτο τρόπαιό της σε υψηλό επίπεδο έχοντας προηγουμένως κερδίσει χρυσό μετάλλιο στη Γαλλία. Όλγα, σε ευχαριστούμε για τις επιδόσεις σου στην Chemik .

Καλή τύχη στη μελλοντική σου καριέρα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ