1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 15:02

«Γαλλίδα» η Κιόση, έκλεισε στην Τερβίλ

Σημαντική συμφωνία για το μέλλον της καριέρας της έκλεισε η Ελένη Κιόση. Η 28χρονη (1.84) διεθνής διαγώνια συμφώνησε πριν από λίγο με την γαλλική Τερβίλ και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. Η Τερβίλ ήταν πρωταθλήτρια Α2 Γαλλίας και πήρε την άνοδο μπροστά από την ομάδα της Λαμπρινίδου.

«Εδώ και καιρό είχα αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Ήθελα, όμως, να πάρω πρώτα το πτυχίο μου στην φυσιοκοθεραπεία. Τα κατάφερα και ήρθε η ώρα να φύγω στο εξωτερικό. Ήρθε η πρόταση από την Γαλλία εδώ και αρκετές ημέρες και τελικά συμφωνήσαμε. Τακτοποιήσαμε όλες τις λεπτομέρειες και στα μέσα Αυγούστου θα αρχίσουμε προετοιμασία», είπε η Κιόση η οποία τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στους Τράχωνες.

Η Κιόση για την ώρα κάνει προετοιμασία με την Εθνική γυναικών για τους Μεσογειακούς Αγώνες: «Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο και αυτό θα μας βγει θετικά και στην Εθνική ομάδα αλλά και σε κάθε αθλήτρια ξεχωριστά σε όποια ομάδα και να αγωνιστεί».

3 σχόλια

  • Comment Link VF Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 15:55 posted by VF

    αυτή η κοπέλα έχει μείνει πολύ στάσιμη στην καριέρα της. όμως της εύχομαι από καρδιάς να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να γίνει η παίκτρια που περιμέναμε κάποτε. βέβαια ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της αφού είναι πια 28 ετών, αλλά το ελληνικό βόλλευ έχει ανάγκη από καλές διαγώνιες.

  • Comment Link Περόπουλος Βαγγέλης Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 15:25 posted by Περόπουλος Βαγγέλης

    Όλη ή ομάδα των Τραχώνων σου εύχεται καλή επιτυχία, στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεις. Προσωπικά πιστεύω, ότι μπορείς να κλείσεις πολλά στόματα για αυτά που δεν έχεις καταφέρει για κάποιους μέχρι τώρα στην Ελλάδα, γιατί το αξίζεις.Νάσαι πάντα γερή και δυνατή.

  • Comment Link bousoulas Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 14:22 posted by bousoulas

    Μπραβο ρε Κιοσάρα!!! Επιτελους κανεις το βημα που επρεπε να κανεις τοσο καιρο!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ