1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2013 11:53

Στη Ραβένα ο Κουμεντάκης

Μετά τους Φράγκο, Τζούριτς, Ψάρα, Πελεκούδα, ακόμη ένας έλληνας
 μετακομίζει στο καμπιονάτο  και είναι ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που θα μεταγραφεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην ιταλική Ραβέννα.
Ο  21 χρονος ακραίος του Εθνικού , πριν ακόμη τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα ξενιτευτεί και θα υπογράψει στην ιστορική Ραβένα για την επόμενη τριετία, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορεί να μετακομίσει σε ελληνική ομάδα.
Ο παίκτης πίεζε από πέρυσι τον σύλλογο του να πάει στην Ιταλία και προκειμένου να τον κρατήσουν δυσαρεστημένο του έκαναν το χατίρι και θα τον παραχωρήσουν στη Ραβένα που επανήλθε με πρόταση που αγγίζει τις 50.000 ευρώ.
Στη θέση του Κουμεντάκη θα αποκτηθεί ξένος ακραίος που θα κάνει δίδυμο με τον Δαλακούρα, ενώ αναμένεται και η απάντηση του Ανδρέα Ανδρεάδη, που θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
ΠΗΓΗ:  ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link volleymen Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 23:45 posted by volleymen

    χαχαχαχα και στο παγκο της ραβένας να είναι το παιδί καθε προπονηση που θα κάνει θα είναι σαν να παίζει


    κάθε μέρα τελικό μουντιάλ,όντως ο Εθνικός κάνει καλή προσπάθεια για το επίπεδο της ελλάδας αλλά μέχρι εκεί,για μια ομάδα στο ερασιτεχνικό επίπεδο της ΕΛΛΆΔΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΝ συμφερόντων είναι ίσως η μόνη ομάδα που δούλεύει τους παίκτες της.Το παιδί θα είναι επαγγελματίας βολλευμπολίστας μπράβο που άρπαξε την ευκαιρία το δίαβασμα και οι σχολε΄ς μπορουν να περιμένον χρόνια και γέρος να είσαι τα κάνεις στην ΙΤΑΛΙΑ κάτω απο πανω απο τα 23 θεωρησε ξοφλημένος,μπραβο του και καλο ξεκίνημα να είναι πάντα υγιής το παιδί και θα παίξει τεράστια μπάλα.

  • Comment Link goodluck Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 20:01 posted by goodluck

    κρίμα στο παλικάρι και στα μυαλά.. κυρίως κρίμα και στους γύρω του που δεν τον συγκράτησαν... λόγοι...?

    1ον. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ...

    2ον. ΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΗΓΕΤΗΣ...Το έχεις... θα σε θυμάται ο κόσμος σαν παίκτη-ηγέτη του Εθνικού? (βιάστηκες...)

    3ον. με 2 χρόνια βασικός στον Εθνικό πας στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας. Πόσοι παίκτες σβήστηκαν λόγω ανάλογης συμπεριφοράς στο ποδόσφαιρο (μετεγγραφή σε μεγάλες ομάδες κ άραγμα στον πάγκο)...

    4ον. Ο Ράιτς ήρθε λόγω Μουστακίδη (δείτε εμφανίσεις με εθνική) κ εσύ φεύγεις...?

    Πρόσεξε μην καείς κ καλή τύχη...

    Ο Εθνικός καλώς ή κακώς θα βγάλει σύντομα νέους πιτσιρικάδες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ