1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2021 17:05

Όλγα Στράντζαλη: «Το τέλος της χρονιάς ήταν αυτό που μας άξιζε και μου άξιζε» (vid)

Μετά από μια πολύ δύσκολη αρχή στην Ιταλική Κούνεο, η Όλγα Στράντζαλη κατάφερε να πάρει εντυπωσιακή ρεβάνς και με την φανέλα της Πολωνικής Κέμικ Πολίς να φτάσει στην κατάκτηση ενός εκπληκτικού νταμπλ.

Η διεθνής ακραία με τις τεράστιες ικανότητες στο σκοράρισμα και στην άμυνα, βοήθησε αρχικά από τον Γενάρη που επέστρεψε στην «Tauron Liga» τον Πολωνικό σύλλογο να σηκώσει την κούπα του κυπέλλου στον τελικό του final-4, στις 21/2 με 3-1 σετ κόντρα στην Μπουντοβλάνι Λοτζ, και στη συνέχεια αν και τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, κατάφερε μετά από δραματική σειρά στους τελικούς των πλεϊ οφ με 3-1 νίκες να "σπάσει" την έδρα της πρωτοπόρου Ρεζόβ, και να πάρει για δεύτερη φορά το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Η Σκυδραία διεθνής, μετά τα πανηγύρια για το νταμπλ και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνική μας ομάδας στη Λάρισα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σχολίασε στο Volleynews.gr για την μεγάλη της επιτυχία:

«Ναι είμαι πραγματικά ευτυχισμένη γι’αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν η πιο δύσκολη και πιεστική χρονιά της καριέρας μου από πολλές απόψεις και νομίζω ότι πραγματικά αυτό το τέλος μας άξιζε και μου άξιζε! Οι τελικοί ήταν πολύ δύσκολοι, η Ρεζοβια έπαιξε φανταστικά σε όλη την σειρά. Ήταν εντυπωσιακοί οι αγώνες και ο κόσμος απόλαυσε ωραίο βόλεϊ.

Νομίζω πως η ζυγαριά γύρισε προς το μέρος μας στον δεύτερο αγώνα, όπου ενώ χάναμε με 0-2 σετ στην έδρα μας και ενω΄πήγαινε η σειρά να γίνει 2-0 για την Ρεζοβια, καταφέραμε να το γυρίσουμε, κερδίσαμε 3-2 και πήραμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Ήταν αγώνες που όλοι οι αθλητές θέλουν να ζήσουν!"

Για το αν θα συνεχίσει καιτου χρόνου στην Κέμικ Πολίς υποστήριξε:

"Δεν γνωρίζω καθόλου τι θα κάνω του χρόνου, ήθελα να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα όλες αυτές τις μερες. Από σήμερα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για του χρονου. Η Πόλιτσε είναι η πιο οργανωμένη και επαγγελματική ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί και είναι χαρά για τους αθλητές να βρίσκονται σε ένα τέτοιο περιβάλλον".

 Για την επιστροφή της στην εθνική ομάδα και τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαίκού με αντιπαλους Νορβηγία,Ισπανία, Αυστρία, τόνισε:

"Πλέον επικεντρώνομαι στην εθνική ομάδα. Δυστυχώς για εμένα μετά από μια πολύ γεμάτη σεζόν δεν θα έχω χρόνο για ξεκούραση. Θα πρέπει μέσα στις επόμενες μερες να ενταχθώ στις προπονήσεις τις εθνικής. Αν και υπάρχει κούραση, πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω με τα κορίτσια γιατί πάντα η εθνική ομάδα είναι χαρά για εμένα.

Σίγουρα ο στόχος είναι η πρόκριση και αν είμαστε έτοιμες και σοβαρές θα καταφέρουμε να την πάρουμε. Ελπίζω η αγωνιστική αποχή που είχαν τα κορίτσια που αγωνίζονταν στην Ελλάδα να μην μας επηρεάσει πολύ και να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο σε αυτή την πρώτη φάση του πανευρωπαϊκού.»

Δείτε στο παρακάτων βίντεο τον τελευταίο πόντο που χάρισε το πρωτάθλημα στην Κέμικ Πολίς και την απονομή του νταμπλ:

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ