1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2021 15:02

Ουγγαρία: Στον πάγκο της Βάσας για τρία χρόνια ο Γιάννης Αθανασόπουλος

Προπονητής της γυναικείας ομάδας της Ουγγρικής Βάσας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιάννης Αθανασόπουλος.Μετά από μια σπουδαία καριέρα στο πάγκο της Γερμανικής Στουγκάρδης, αρχικά ως συνεργάτης του Γκιγιέρμο Ναράνχο και κατόπιν ως πρώτος προπονητής, από την οποία έφυγε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε με την Ουγγρική ομάδα και θα διαδεχτεί τον Πολωνό Γιακούμπ Κλούζακ.

Ο τελευταίος μαζί με την διεθνή μας κεντρική, Κατερίνα Γιώτα, οδήγησαν την Βάσας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στην Ευρώπή, με 3-2 νίκες στα πλεϊ οφ, κόντρα στην Κάποσβαρ.

Ο Έλληνας τεχνικός που είναι και προπονητής της εθνικής γυναικών της Τσεχίας, θα είναι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα δουλέψει στην συγκεκριμένη χώρα καθώς από το 2019 είναι εκεί ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης (σε ομάδα της Α2), υποστήριξε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Όταν με προσέγγισε η Βάσας ήρθα για δύο ημέρες στη Βουδαπέστη, είδα τις εγκαταστάσεις, μίλησα με τους ανθρώπους και είχαμε την ίδια φλόγα οπότε όλα έγιναν πιο εύκολα. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω το κατάλληλο ομαδικό πνεύμα γιατί έτσι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ