1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2021 23:10

Τρομερή εμφάνιση από Οικονομίδου και Κωνσταντινίδου στο Ισραήλ

Την ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε η Μακάμπι Χάιφα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στο Ισραήλ μετά από μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας. Παρά την ήττα, όμως, οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες, Μαρία Οικονομίδου και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα τους.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Παραλίγο να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ανατροπή τα κορίτσια της Μακάμπι Χάιφα εναντίνον της Χάποελ Κιριάτ. Η Χάποελ πήρε τα δύο πρώτα σετ (25-13, 25-19) αλλά στη συνέχεια ήρθε η αντίδραση από τις φιλοξενούμενες. Με την πασαδόρο Κωνσταντινίδου στην οργάνωση και την Οικονομίδου στην εκτέλεση ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 σετ (21-25, 17-25). Η Οικονομίδου αποτέλεσε την κύρια πηγή των επιθέσεων της ομάδας της ενώ η Κωνσταντινίδου με τις πάσες και τα καλά σερβίς οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο καθοριστικό σημείο του αγώνα, όμως, λύγισε η ομάδα της Χάιφα αφού με 15-12 δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μέτρησε 7 πόντους (2 άσσους και 2 μπλοκ) ενώ η Οικονομίδου ήταν οι κορυφαία σκόρερ της αναμέτρησης με 29 πόντους (6 άσσους και 1 μπλοκ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ