1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2021 21:22

Μαχητική αλλά νικημένη η Κούνεο

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι είχε το σημερινό πρόγραμμα για την Κούνεο της Κατερίνας Ζακχαίου. Η πρωτοπόρος και αήττητη εδω και ενα χρόνο σε ολες τις διοργανώσεις Κονελιάνο δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε της Κούνεο εκτός έδρας με 0-3

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την ομάδα της Ζακχαίου που μπορεί να κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Κονελιάνο αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Με την Κύπρια κεντρικό να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις, η Κούνεο κόντραρε μέχρι το τέλος του πρώτου σετ την προπορευόμενη στη βαθμολογία Κονελιάνο.Με 23-25 έγινε το 0-1 στα σετ και η Κούνεο συνέχισε στο δεύτερο σετ με την ίδια φόρα.

Η Ζακχαίου έδωσε πολλές λύσεις επιθετικά και οδήγησε την ομάδα της στην ισοφάριση με το δεύτερο σετ να ολοκληρώνεται 25-21.Κάπου εκέι, όμως, οι γηπεδούχες ξέμειναν από δυνάμεις. Με 18-25 και 12-25 η Κονελιάνο "σκότωσε" την Κούνεο που μετά από τα δύο πολύ καλά σετ που προηγήθηκαν άδειασε πνευματικά.

Η Ζακχαίου τελείωσε το παιχνίδι με 9 πόντους και μόλις ένα λάθος.Η Κούνεο παρέμεινε στην 7η θέση ενώ η Κονελιάνο συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της έχοντας 21 νίκες σε 21 παιχνίδια και επιπλέον δεν έχει χάσει περισσότερο από ένα σετ σε κανένα παιχνίδι.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ