1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2020 13:08

Ξεκίνησαν προπονήσεις με την ιταλική Κούνεο Στράντζαλη και Ζακχαίου

Μετά από 4 και πλέον μήνες αποχής από προπονήσεις και αγώνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Όλγα Στράντζαλη και η Κατερίνα Ζακχαίου επέστρεψαν στις προπονήσεις βόλεϊ με τη νέα τους ομάδα, την ιταλική Κούνεο.

Διακοπές τέλος για την Όλγα Στράντζαλη και την Κατερίνα Ζακχαίου, οι οποίες μετακόμισαν στην Ιταλία και την Δευτέρα 20 Ιουλίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στην επιβλητική UBI Banca Pala.

Οι δύο αθλήτριες μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές τους θα πραγματοποιούν καθημερινές διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού Αντρέα Πιστόλα, οι οποίες θα περιλαμβάνουν ασκήσεις στη πισίνα και στο γήπεδο.

«Όλα είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής. Προσπαθώ να προσαρμοστώ ακόμα, έχει λίγο τρέξιμο τις πρώτες ημέρες αλλά όλα καλά. Είναι όλα πολύ οργανωμένα στον σύλλογο και μας τα έχουν όλα έτοιμα. Είναι καλό που είμαι και με την Κατερίνα Ζακχαίου και μπορούμε να μιλάμε στα Ελληνικά. Είναι και μεγάλη βοήθεια για την Κατερίνα που είμαστε μαζί γιατί για πρώτη φορά στη καριέρα της αγωνίζεται μακριά από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ελπίζω να είναι μία καλή σεζόν» δήλωσε στο volleynews.gr η Όλγα Στράντζαλη.

 

strantzali cuneo

 

 

zakxaiou cuneo

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ