1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2020 14:26

Έπιασε δουλειά στο Αϊδίνιο η Ανθή Βασιλαντωνάκη με την Μπουγιούκσεχιρ

Στην Τουρκία επέστρεψε η Ανθη Βασιλαντωνάκη, όπου ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα, προπονήσεις με τη νέα της ομάδα την Μπουγιούκσεχιρ (Aydın Büyükşehir Belediye Spor) ενόψει της νέας σεζόν.

Τέλος πλέον οι διακοπές για την 24χρονη διεθνής ακραία και «κανονιέρισσα» της εθνικής γυναικών, η οποία όλο το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα έκανε καθημερινές προπονήσεις μπιτς βόλεϊ στο ΣΕΦ, παρέα με το εθνικό δίδυμο των Καραγκούνη, Αρβανίτη αλλά και μαζι με τις επίσης διεθνείς, Παπαφωτίου, Διώτη, ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της με την ομάδα του Αϊδινίου, που είναι ο πέμπτος σύλλογος της καριέρας της στο εξωτερικό.

Η Βασιλαντωνάκη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήδη ακολουθεί κάθε μέρα ένα επίπονο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης στο στίβο του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Τουρκικής ομάδας ενώ τα απογεύματα μαζί με τις νέες συμπαίκτριες της κάνουν ασκήσεις στην πισίνα.

Το τουρκικό πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αφού στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή για την προετοιμασία της αντίστοιχης εθνικής ομάδας γυναικών.

anthi proetoimasia

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ