1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2016 13:27

To πρόσωπο των εκλογών

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ


To πρόσωπο που ξεχώρισε στην μαραθώνια εκλογική διαδικασία ήταν ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης Τάσος Τριανταφύλλου, με το μειλίχιο χαμόγελο, την ηρεμία και τις πρωτοβουλίες που έλυσαν το Γόρδιο δεσμό της καταμέτρησης των ψήφων.


Η τελευταία γενική συνέλευση ήταν άψογη, χάρη στη συναίνεση που έδειξαν οι τέσσερις υποψήφιοι, όσον αφορά την κοινή πρόταση για πρόεδρο τον Τάσο Τριανταφύλλου και γενικό γραμματέα Ανδρέα Βαλσαμή.

Ο πρώτος, αφού έκανε προθέρμανση για να βρει τα πατήματα του, κι αφού ρωτούσε χωρίς αιδώ για ζητήματα που δεν γνώριζε, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε με μαεστρία τη γενική συνέλευση που δεν είχε ακρότητες και κόντρες, εκτός της γνωστής Ψαρουδάκη-Καλουδιώτη.

OTάσος Τριανταφύλλου έδωσε και τη λύση, όταν δεν προχωρούσε η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων, λόγω των πολλών υποψηφίων, γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Πρότεινε τη δημιουργία τριών συνεργείων, με επικεφαλής τον ίδιο, τη δικαστική αντιπρόσωπο και τον Ανδρέα Βαλσαμή, για να διαιρεθούν δια του τρία τα ψηφοδέλτια και να τελειώνουμε πριν από το χάραμα. Κι ενώ στην αρχή υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες, δισταγμοί και αμφισβητήσεις, λόγω της νοθείας που έγινε στην Αγριά Βόλου, οι υποψήφιοι άρχισαν σιγά-σιγά να συμφωνούν, με μπροστάρη τον Γιώργο Μελισσουργό και ακόλουθους τους Γιώργο Καραμπέτσο, Αχιλλέα Μαυρομάτη και στο τέλος με βαριά καρδιά του Κωστή ΨαρουδάκηΓιάννης Στουραϊτης είχε αποχωρήσει επειδή το πρωί είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις). Τελικά μετά απο την παράκαμψη ορισμένων γραφικών αντιδράσεων,  υιοθετήθηκε η πρόταση του παράγοντα της Θέτιδας Βούλας, με αποτέλεσμα να τελειώσουμε στις 7.22 τα ξημερώματα.

Αργότερα πήγαμε στις εκλογές της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, όπου η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε στις 10.30 πμ και η ψηφοφορία στις 12.30 μμ, αφού υπήρχαν 18 υποψήφιοι για ισάριθμες θέσεις και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα είτε είχαν οποιοδήποτε αριθμό σταυρών, είτε όχι. Απλά πράγματα...

Ο Τάσος Τριανταφύλλου, που υπήρξε και μια εκ των προσωπογραφιών του volleynews, είναι κάτι νέο για το ελληνικό βόλεϊ και παρακαταθήκη για το μέλλον του αθλήματος, αφού καταγράφηκε στα θετικά της μαραθώνιας συνέλευσης και απέσπασε(μαζί με τον Ανδρέα Βαλσαμή) τα συγχαρητήρια όλων, ανεξαιρέτως τοποθέτησης.

                                                                                                                     Στέφανος Λεμονίδης

Η ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
http://volleynews.gr/index.php/portraits/item/37753-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%85-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9

 

8 σχόλια

  • Comment Link nikP Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 12:27 posted by nikP

    @ tom13

    Έτσι. Δεν μ'άρεσαν καθόλου όσα είπε ο Βόρειος γιατί αν αρχίσουμε ανώνυμα να κατηγορούμε ανθρώπους για την συμπεριφορά τους, δεν θα προφταίνουν οι θιγμένοι να απαντάνε. Και άντε εμείς να ξέρουμε αν είναι κάποια άσχετη προσωπική διαφορά, παρεξήγηση ή αλήθεια.

    Όμως η απάντηση αδελφέ ήταν τρομερή. Ειδικά αυτό το θα σου κάνω μήνυση επειδή "αποφασισες να με συκοφαντησεις ανωνυμα αναφεροντας τα εξης ψεμματα : 3. Οτι ειμαι σκληρος εμπορος και διαπραγματευτης"

    Τακτική "τα βάζω όλα κι ό,τι κάτσει.

    Εκεί έπεσα κάτω απο τα γέλια γιατί λένε πως αργούν στην χώρα οι δίκες σε βαθμό αρνησιδικίας. Ε, πως να μην αργούνε? :)

  • Comment Link tom13 Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 12:47 posted by tom13

    ωραια πραγματα..οποιοσδηποτε διαφωνει μαζι σας πεφτουν μηνυσεις. ουσιαστικος και γονιμος διαλογος δηλαδη.ισως κατι δειχνει αυτο.
    θα συμφωνησω με τον προηγουμενο οσον αφορα στο σχολιο περι πολιτικου.αλλα δυστυχως σαν χωρα και σαν αθλημα εχουμε μπουχτισει απο δαυτους.. κριμα..

  • Comment Link nikP Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 01:07 posted by nikP

    @ Τασος Τριανταφυλλου

    Μου θύμησες .. τι μου θύμησες.. Α ν, ναι, πολιτικό. Δεν σε κατηγόρησε για κάτι παράνομο ο βόρειος φίλαθλος. Σε κατηγόρησε για κάτι πολύ απλό, για την συμπεριφορά σου. Τελικά κρέμασες τις αθλήτριες τελευταία στιγμή επειδή βρήκες κάτι καλύτερο χωρίς να τους πεις ένα "λυπάμαι" ??

    ΝΑΙ [ ]
    ΟΧΙ [ ]
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ [ ]

  • Comment Link Δυτικος Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 00:48 posted by Δυτικος

    Το κοτόπουλο ο βόρειας. Κοκοκοκοκοκοκο.

  • Comment Link notios Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 15:00 posted by notios

    Τι έγινε ρε Βόρειε; Μούγκα στη στρούγκα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ