1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2016 21:53

Μελισσουργός: «Πρόταση συναίνεσης για το μέλλον του βόλεϊ»

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Volley 2012 Γιώργος Μελισσουργός, καλεί τις άλλες 3 παρατάξεις για συναίνεση. Σκοπός είναι να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία των σωματείων, να αφήσουν οι παράγοντες κατά μέρος τις προσωπικές φιλοδοξίες και μόνη προτεραιότητα να είναι το μέλλον του βόλεϊ.

Η αθρόα προσέλευση των αντιπροσώπων 351 Σωματείων (ήτοι 93% συμμετοχή) στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία της 3/9/2016 κατέδειξε τη δίψα των Σωματείων να καθορίσουν με την ψήφο τους το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

Δυστυχώς τα Σωματεία θα αναγκαστούν να προσέλθουν τουλάχιστον μία ακόμη φορά, διότι όπως είχαμε εγκαίρως προβλέψει, με το υπάρχον εκλογικό σύστημα (50% + 1), η δυνατότητα άμεσου σχηματισμού βιώσιμης διοίκησης είναι πρακτικά ανέφικτη.

Για τον λόγο αυτό, είχαμε προτείνει προ των εκλογών τη συναίνεση όλων των πλευρών. Δυστυχώς όμως η πρότασή μας για συναίνεση δεν βρήκε ανταπόκριση με συνέπεια η ΕΟΠΕ να μείνει ακέφαλη για μεγάλο και κρίσιμο χρονικό διάστημα όταν τα Πρωταθλήματα ξεκινούν και η Εθνική μας Ομάδα έχει ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Επιπροσθέτως, ο συνδυασμός μας VOLLEY 2012, υποστήριξε με θέρμη να ψηφιστούν άτομα και όχι «τυφλές» παρατάξεις, προκειμένου να επιλεγούν οι καταλληλότεροι. Η θέση αυτή υιοθετήθηκε, ως ένα βαθμό, από πολλά Σωματεία, και τέσσερα μέλη του συνδυασμού μας εξελέγησαν στην πρώτη 20άδα. Ευχαριστούμε θερμά τα Σωματεία για την τιμητική ψήφο τους.

Προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω ταλαιπωρία των Σωματείων με πολλαπλές μετακινήσεις για επαναληπτικές εκλογές, επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για συναίνεση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις, εντιμότητα και ειλικρίνεια μπορεί να πρυτανεύσει η λογική ώστε να φτάσουμε στις επαναληπτικές εκλογές με ένα αναλογικό σχήμα κοινής αποδοχής που θα προδικάζει ότι η ΕΟΠΕ θα αποκτήσει σύντομα διοίκηση.

Το VOLLEY 2012, σεβόμενο τα σωματεία, απευθύνει έκκληση στους επικεφαλής των συνδυασμών, να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές φιλοδοξίες και να θέσουν ως απόλυτη προτεραιότητα, έναντι οποιασδήποτε σκοπιμότητας, το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

Εμείς, εξαρχής, είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για συναίνεση και σύνθεση απόψεων. Περιμένουμε και τις άλλες πλευρές να πράξουν αναλόγως.

Για το VOLLEY 2012

Γιώργος Μελισσουργός

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμότατα τους κ.κ. Τάσσο Τριανταφύλλου (Θέτις) και Ανδρέα Βαλσαμή (Βύρωνας) για την εθελοντική, αλλά απόλυτα εξαντλητική συμμετοχή τους στο Προεδρείο της ΓΣ και την Εφορευτική Επιτροπή, απασχόληση που τους κράτησε περισσότερες από 21 ώρες (!!!) στην καρέκλα τους στον χώρο της ΓΣ.

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 10:41 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να χανεις κι εσεις ειχατε συνηθισει να κερδιζετε παντα χρησιμοποιωντας τις γνωστες σας μεθοδους.....
    Ο Μελισσουργος,δεν ειχε και δεν εχει να χασει τιποτε.....εσεις ειστε αυτοι που χασατε τις καρεκλες και τη γη κατω απο τα ποδια σας,γιατι νομιζατε οτι θα κανετε περιπατο.
    Τωρα για να σας δω ποσο αγαπατε το Βολλευ και σκεφτεστε για την προοδο του η θα πειτε ενα μεγαλοπρεπες Αντε Γεια κατα τον Τσουκαλα και ας τα βρουν οι αλλοι ....????

  • Comment Link ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 16:18 posted by ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

    Αν παραμυθιαζες και τον Στουραιτη τωρα θα ησουν πρωτος και εκλεγμενος μαζι με τους 6 που του προτεινες και θα μας ελεγες οτι τα σωματεια ψηφιζουν προσωπα και διαφορες αλλες αρλουμπες. ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

  • Comment Link Αιχμηρος2 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 23:10 posted by Αιχμηρος2

    Μιλάς εσύ για προσωπικές φιλοδοξίες που πούλησες τους συνεργάτες σου για μια καλύτερη θέση μιλάς εσύ που δεν εχεις σωματείο μιλάς εσύ που το δεξί σου χέρι υπέγραψε τις κατασχέσεις των έργων φεύγοντας απο την εοπε το 2012 κόψε λίγο Γιώργο γιατι δεν εισαι αθώος μην προκαλείς άλλο.

  • Comment Link πονηρουλης Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 21:03 posted by πονηρουλης

    Αστο Γιωργο παρτακια σε πηρανε ολοι χαμπαρι,μονο για την γνωστη τετραδα ενδιαφερεσαι!Επρεπε οι δικοι σου να σε ειχανε κραξει οχι σημερα αλλα εχθες οταν μαθανε για τα μαγειρεματα και τα καραγκιοζιλικια που επαιξες εις βαρος τους!Σε δυο μηνες -πονηρουλη- θα το παρεις το μηνυμα και εσυ και ο Αχιλλεας γιατι οι αντιπροσωποι δεν τρωνε κουτοχορτο καταλαβες???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ