1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2014 20:27

ΖΑΟΝ: «Να αποκατασταθεί η ηθική και η νομιμότητα»


Ανακοίνωση σχετικά με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ εξέδωσε ο ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς υποστηρίζει ότι θέλει να αποκταστήσει τη νομιμότητα και όχι να προκαλέσει ανωμαλία στις εθνικές κατηγορίες των γυναικών.
Η ανακοίνωση

Ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, τιμώντας την ιστορία του και την μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό γυναικείο βόλλεϊ ανακοινώνει τα εξής:

1)To Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να αποκαταστήσει την ηθική και την νομιμότητα καταθέτοντας προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ως όφειλε στην πολυετή ιστορία του και εδικαιούτο από τον Νόμο.

2)Σκοπός του συλλόγου δεν είναι η πρόκληση οποιασδήποτε ανωμαλίας ή εντυπωσιασμού στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αλλά η διαφύλαξη της εγκυρότητας αυτών.

3)Οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ότι τα Βριλήσσια δεν θα αγωνιστούν σε κανένα Πρωτάθλημα είναι παντελώς ανυπόστατοι.

4)Ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ δικαιούται την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία ,ως δευτεραθλητής της Α2 όλων των ομίλων, έχοντας τον καλύτερο συντελεστή.

5)Ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ερωτήθη από την ΕΟΠΕ αν επιθυμεί την άνοδο ,για αυτό ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

1 σχόλιο

  • Comment Link Γραφικος Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 08:57 posted by Γραφικος

    Μιλάνε για ηθική αυτοί που έχουν αφήσει φέσι σε τόσο κόσμο που μιλάει Ελληνικά?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ