1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2014 16:21

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο ΖΑΟΝ, ζητάει να αγωνιστεί στην Α1 και να μην γίνει η κλήρωση

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατέθεσε σήμερα ο ΖΑΟΝ ζητώντας να καταλάβει τη θέση του Φ.Ο.Βριλησσίων στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών.

Η ΕΟΠΕ δεν έχει λάβει ακόμα την απόφαση της αλλά αναμένεται να δώσει τη wild card στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ΖΑΟΝ ζητάει να μην διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 γυναικών στις 20 Σεπτεμβρίου στη Νάξο αλλά και ούτε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2014-15 εάν δεν ανακοινωθεί η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ.

Ο ΖΑΟΝ στηρίζει την προσφυγή του στο γεγονός ότι είναι ο δευτεραθλητής του Α΄ ομίλου και προέρχεται από την οικεία Ενωση που ανήκουν και τα Βριλήσσια, ενώ η ΕΟΠΕ υποστηρίζει πως πρέπει να δοθεί wild card καθώς τα Βριλήσσια τη σεζόν 2014-15 δεν θα αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος να ανέβει ομάδα από την οικεία Ενωση.

Σε κάθε περίπτωση η προκήρυξη πρέπει να γίνει πιο σαφής και να προβλέπει είτε μπαράζ των δευτεραθλητών ώστε να υπάρχει κατάταξη στην περίπτωση αποχωρήσεων είτε όλες οι κενές θέσεις να καλύπτονται με wild card που θα δίνει αποκλειστικά η ΕΟΠΕ σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ