1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2014 00:03

Η Φένια Παπαγεωργίου στον Ηρακλή Κηφισιάς!

Αυτό κι αν είναι είδηση. Ο Ηρακλής Κηφισιάς στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του τμήματος με στόχο να επιστρέψει και πάλι στην Α1 γυναικών και παράλληλα να εξασφαλίσει επενδυτές και χορηγούς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Φένια Παπαγεωργίου για τη θέση της τεχνικής διευθύντριας με αρμοδιότητες κυρίως προς τα θέματα του μάρκετινγκ και όχι τόσο στα αγωνιστικά.

Η συμφωνία με τον Αιμίλιο Μαυριτσάκη είναι προ των πυλών κι όταν τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς ξεκίνησε σήμερα την προτετοιμασία της στον στίβο του Ζηρινείου, ενώ η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η περίπτωση της Διώτη που κάνει προπονήσεις με τον Πανναξιακό. Οι παράγοντες του Ηρακλή Κηφισιάς είναι πειραγμένοι από τη στάση του Πανναξιακού κι από το γεγονός ότι δεν έχει κάνει καν επίσημη πρόταση για να αποκτήσει την αθλήτρια κι όπως φαίνεται το θέμα θα βρει τη λύση του στο ΑΣΕΑΔ.

3 σχόλια

  • Comment Link τρελός οπαδός του Μαγίστρου Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 11:53 posted by τρελός οπαδός του Μαγίστρου

    Παλαίμαχε,

    εύχομαι ο άρχοντας σου με το μαγικό ραβδί να σου φυτέψει ποδάρια να πάψεις να σέρνεσαι

  • Comment Link skamnia Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 10:42 posted by skamnia

    Περυσι η Ρουξ φετος ηΦενια του χρονου η παλια μου η λατερνα.......

  • Comment Link παλαιμαχος Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 10:19 posted by παλαιμαχος

    Κάτι ξέρει η Φένια και ήρθε και αυτή στην οικογένεια του Ηρακλή.Το μαγικό ραβδί το κρατά ο Μαγίστρος.Τώρα τι έχεις να πεις κομπλεξικέ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ