1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-08-2015 17:04

Ενθουσιασμός για Ντόκιτς και Νίκολιτς στην μετά Παλιόπορτα εποχή

Δια στόματος Γιώργο Μαραγκού επισημοποιήθηκε η παραμονή του αγαπημένου των Συριανών, Τόμισλαβ Ντόκιτς στην ομάδα, αλλά και η έναρξη της συνεργασίας με τον Ντούσκο Νίκολιτς. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/08) το μεσημέρι συζητήθηκαν αρκετά μεταξύ των οποίων τα εισιτήρια διαρκείας και φυσικά η επόμενη μέρα μετά τον Δημήτρη Παλιόπορτα. 
«Τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Παλιόπορτα»

Αφού...έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Παλιόπορτα, ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ, Αντώνης Ρούσσος, είπε: «Τίποτα απ' όλα όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Δημήτρη Παλιόπορτα. Με την οικονομική του στήριξη και την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα κατάφερε αυτό το θαύμα.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Δημήτρη, όλοι αναγνωρίζουν το έργο του. Λόγοι πάνω από τις δυνάμεις του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει, αλλά για μας θα είναι πάντα ο πρόεδρος.

«Φτάσαμε στο χείλος της διάλυσης»

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα και τη νέα χρονιά ανέφερε: «Θα είναι μία τελείως διαφορετική, αλλά και κομβική η νέα χρονιά. Δεν σας κρύβω ότι προβληματιστήκαμε πολύ στο αν θα συνεχίσουμε και αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι φτάσαμε στο χείλος της διάλυσης και της καταστροφής.

Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό όμως, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και παρά τις δυσκολίες να σώσουμε αυτό το οικοδόμημα. Το οφείλουμε στο νησί, το οφείλουμε στον κόσμο που αγαπά την ομάδα, το οφείλουμε στους φορείς που μας στηρίζουν και πάνω απ' όλα το οφείλουμε στον Παλιόπορτα, να συνεχίσουμε αυτό που με τόσο κόπο έχτισε.

Σηκώσαμε τα μανίκια και προσπαθήσαμε να οργανωθούμε. Η χρονιά φέτος θα βασίζεται στη συλλογική δουλειά και την υποστήριξη όλων. Το σύνθημα "ένα νησί μια ομάδα" ταιριάζει απόλυτα στο νέο μοντέλο που θέλουμε να αναπτύξουμε».

Για το αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας: «Το αγωνιστικό μοντέλο θα είναι το ίδιο με πέρυσι, μία ομάδα αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς αθλητές, με όρεξη για πολλή δουλειά. Θέλουμε να διατηρήσουμε έναν βασικό κορμό από πέρυσι και νομίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε, ήδη είμαστε κοντά σε συμφωνία με κάποιους.

Παράλληλα έχουν γραφτεί στον τύπο κάποια ονόματα, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια ανακοίνωση αν δεν έχουμε την υπογραφή του αθλητή. Όσον αφορά στον προπονητή, νομίζω ότι βρήκαμε έναν άνθρωπο με όρεξη για δουλειά, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και εμείς στις δικές του».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Συναισθανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποφασίσαμε να μειώσουμε την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας από τα 150 στα 120 ευρώ, ενώ οι κατηγορίες των 100 και 80 ευρώ θα παραμείνουν ίδιες. Κάναμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και πλέον περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί και να έρθει κοντά μας. Τέλος, θα υπάρξει και ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων executive, χωρίς συγκεκριμένη τιμή τα οποία θα αγοράζουν όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα, απολαμβάνοντας παράλληλα και κάποια προνόμια (θέση πάρκινγκ κλπ.).

Μαραγκός: «Στηρίζουμε όλοι μας το καμάρι του Αιγαίου»

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος πέραν της επιβεβαίωσης για Νίκολιτς-Ντόκιτς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος συμμετέχει με χαρά σ' αυτή την προσπάθεια. Ο Φοίνικας είναι το καμάρι του Αιγαίου, όχι μόνο της Σύρου.

Η νέα διοίκηση έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Έχει κάνει έναν εξορθολογισμένο προϋπολογισμό, χωρίς υπερβολές και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στη βιωσιμότητα της ομάδας. Βέβαια, μας έχει καλομάθει τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί. Χάρηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα την πρόσληψη του κ. Νίκολιτς, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντόκιτς.

Απευθύνω θερμή παράκληση σε όλους να στηρίξουν την ομάδα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ηθικά. Αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, το κλίμα που υπάρχει στο γήπεδο είναι κάτι το μοναδικό».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος: «Εμείς θα βοηθήσουμε στο κομμάτι της οργάνωσης και στη συσπείρωση των φορέων και των επιχειρηματιών γύρω από την ομάδα, ώστε να την βοηθήσουμε και η νέα διοίκηση να μην αισθανθεί ότι είναι μόνη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αφήσουμε αυτή την ομάδα στην τύχη της, ίσως πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος όσων έχει πετύχει».

Από την συνέντευξη Τύπου απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ