1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-08-2015 15:58

«Ακόμη δεν έχετε αποφασίσει, Κύριοι της ΕΟΠΕ»

Κατά της ΕΟΠΕ τάσσεται ξανά ο Αριστοτέλης Σκύδρας, στον οποίο ως πρωταθλητής της ΕΣΠΕΜ έγινε πρόταση να αντικαταστήσει τον ΣΦΠ Χανίων στην Α2 Ανδρών.
Κύριοι της ΕΟΠΕ...

Την Τρίτη 4 Αυγούστου επιτέλους κάνατε την κλήρωση για τους 2 ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας τον Α΄και τον Β'.Στο πρόγραμμα του Α ομίλου υπάρχει και η ομάδα Α(ποια είναι αυτή η ομάδα). Θα μπορούσε να είναι ίσως η από τη βόρειο Ελλάδα λέω ίσως γιατί επιχειρήσατε ακόμη και αυτό να κάνετε μια ομάδα από την βόρειο Ελλάδα να παίζει βόλεϊ στην Κρήτη ή στη Ρόδο. Πέρασαν 8 ημέρες κύριοι της ΕΟΠΕ και ακόμη δεν έχετε αποφασίσει για την ομάδα Α'που συμμετέχει στην κλήρωση μάλλον δύσκολη απόφαση έτσι όπως τα έχετε καταφέρει. Σαφως και μάλλον δεν σας νοιάζει και πολύ η καθόλου μάλλον γιατί το χέρι στην τσέπη δεν το βάζετε εσείς αλλά κάποιοι παράγοντες που αγαπούν πραγματικά το βόλεϊ. Εσείς έχετε καταφέρει να βρίσκεστε πάντα στο παρασκήνιο αφήνοντας τους παράγοντες και τους αθλητές να βρίσκονται στο προσκήνιο γιατί έτσι σας βολεύει. Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις για το καλό του αθλήματος αλλά παίρνετε εύκολα αποφάσεις για να ικανοποιήσετε κάποιους λίγους που πρέπει να είναι πάντα εκεί που πρέπει. Ο σύλλογος της Σκύδρας Φιλοπρόοδος Επιμορφωτικός Σύλλογος Αριστοτέλης με ιστορία από το 1968 περιμένει από εσάς που διοικείτε να παίρνετε σωστές αποφάσεις για το καλό του βόλεϊ. Όσον αφορά την ΕΣΠΕΜ (την ένωση που ανήκει το σωματείο μας καλό θα ήταν σε τέτοιες αποφάσεις που πάνε πίσω το άθλημα να παίρνει θέση γιατί σκοπός όλων μας είναι το καλό του βόλεϊ.

Από αυτούς που αγαπούν το βόλεϊ.

Το Δ.Σ του συλλόγου,

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ