1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2017 17:07

Ελπίζει για δεύτερος ο Παναθηναϊκός, κυνηγάει πεντάδα ο Φοίνικας

Ένα από τα ντέρμπι που θα γίνουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου είναι μεταξύ του Φοίνικά Σύρου και του Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Φοίνικας παλεύει για την 5η θέση, αλλά μπορεί να πέσει και στην 7η θέση ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν και στην Α΄φάση των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα τρίτος αλλά εάν νικήσει ελπίζει στην 2η θέση εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει απώλειες στο Βραχάτι (22η αγωνιστική, 26/3, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης).

Ο Φοίνικας προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη που ήταν από τα πιο σημαντικά ματς του εφετινού πρωταθλήματος. Οι συριανοί έδειξαν τις δυνατότητες τους και με δεδομένο το φορμάρισμα του Ολυμπιακού φάνηκε πως είναι μία ομάδα ικανή για όλα τα αποτελέσματα. Βέβαια η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του φάιναλ-4 πιθανότατα να παίξει το δικό του ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και δύο αγωνιστικές έχασε την 2η θέση αλλά ελπίζει πως μπορεί να την κατακτήσει πάλι πάνω στο νήμα. Έστω και σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να νικήσει στη Σύρο με τρίποντο και να ηττηθεί ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό. Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει 3-2 σετ δεν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει βαθμό στο Βραχάτι. Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα.

Οι ισοβαθμίες του Φοίνικα

Σε ισοβαθμία του Φοίνικα με τον Παμβοχαϊκό η ομάδα του Βραχατίου έχει το πλεονέκτημα που σημαίνει πως ο Φοίνικας θα τερματίσει στην 5η θέση.
Σε τριπλή ισοβαθμία Παμβοχαϊκού, Κηφισιά και Φοίνικα, η Κηφισιά έχει τριπλό πλεονέκτημα και θα πάρει την 4η θέση, ο Φοίνικας την 5η θέση και ο Παμβοχαϊκός την 6η θέση.

Σε ισοβαθμία του Φοίνικα με τον Εθνικό η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει πλεονέκτημα. Σε αυτή την περίπτωση ο Φοίνικας θα πάρει την 6η ή την 7η θέση ανάλογα με το τι θα κάνει η Κηφισιά.

Σε τριπλή ισοβαθμία της Κηφισιάς με τον Εθνικό και τον Φοίνικα τότε πλεονέκτημα έχει ο Εθνικός, ακολουθεί ο Φοίνικας και μετά ο Εθνικός. Σε αυτή την περίπτωση ο Φοίνικας θα πάρει την 7η θέση.

Προβάδισμα Φοίνικα

Η αναμέτρηση της Κυριακής στη Σύρο θα είναι η 16η μεταξύ Φοίνικα και Παναθηναϊκού στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» με τους συριανούς να προηγούνται στις νίκες 9-6.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ